Ünlü İtalyan şef Geovani B-Kitchen’a Konuk Olacak

Ünlü İtalyan şef Geovani B-Kitchen’a Konuk Olacak

Tarihler: 20 Temmuz 2019 Cumartesi ~ 20 Temmuz 2019 Cumartesi 11.30 - 14.00

Yer: Beykoz Üniversitesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 20, 2019 ~ Tem 20, 2019

Beykoz Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, İtalya’nın dünyaca ünlü şefi Geovani’yi ağırlayacak. Üniversitedeki B-Kitchen’da İtalyan usulü ‘Al dente’ yani makarna yapımının sırlarının paylaşılacağı bu sertifika eğitimine tüm gastronomi meraklıları ve bu alanda kariyer yapmak isteyen herkes katılabilecek.

Beykoz Üniversitesi etkinliklerine ara vermeden yaz tatilinde de devam edecek. Sanat ve Tasarım Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, ünlü İtalyan şef Geovani’yi atölyeleri B-Kitchen’da ağırlayacak. Beykoz Üniversitesi Yaşam Boyu Öğrenme Merkezi iş birliğiyle 20 Temmuz 2019 Cumartesi günü 11.30 – 14.00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlikte, İtalyan yemek kültürüne ilgi duyan ve yemeğe gönlünü vermiş tüm gastronomi meraklıları usta şeften İtalyan usulü ‘Al dente’, yani makarna yapmayı öğrenecekler.

Yöresel sırları verecek
Dünyanın en zengin mutfaklarından biri olan, özellikle makarna ve pizzada yüzlerce çeşide sahip olan İtalya’nın ünlü şefi, İtalyan Mutfağı’nın yöresel makarna pişirme tekniklerini ve sırlarını katılımcılarla paylaşacak. Doğru yiyeceği seçme, hazırlama ve sunmanın önemli olduğu kadar bundan keyif almanın da farkındalığını artırmaya çalışan Beykoz Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, bu yüzden alanında en önemli isimlerden birini ağırlayacak.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından hazırlanan bu ilk sertifika programında katılımcılar, gıdanın tarihi ve kökenleriyle birlikte sanata dönüşerek yarattığı küresel etkiyi deneyimleyebilecekler. Mutfak ve yemek kültürüyle ilgili daha bilinçli olmak isteyenler, gelecekte gıda şirketi yöneticiliği, yemek yazarlığı ve yemek eleştirmenliği yapmak isteyenler bu programa başvurabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT