Üsküdar Amerikan Lisesi Yaz Okulu

Tarihler: 26 Mayıs 2009 Salı ~ 05 Haziran 2009 Cuma

Yer: Üsküdar Amerikan Lisesi

Nereden Alınır: www.uaa.k12

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 26, 2009 ~ Haz 5, 2009
Üsküdar Amerikan Lisesi İngilizce öğretiminde edindiği asırlık tecrübeyi çocuklarımızla paylaşmak için bu sene bir yaz etkinliği düzenlemektedir. 29 Haziran 2009 - 24 Temmuz 2009 tarihleri arasındaki etkinlikte amacımız çocuklarımıza İngilizce okuma/anlama, dinleme/anlama, yazma ve konuşma becerilerinin kazandırılmasının yanısıra bu becerilerin drama, kütüphane kullanımı ve teknoloji aracılığıyla güçlendirilmesi ve kulüp faaliyetleriyle de pekiştirilmesidir.

Hafta içi hergün 9:00 - 16:30 saatleri arasında okulumuzun kampüsünde 7-13 yaş grubu için yapılacak etkinlikte haftalık 20 saatlik İngilizce programının yanısıra çeşitli sportif faaliyetler de yer alacaktır.İngilizce dersler Üsküdar Amerikan Lisesi ve Üsküdar SEV İlköğretim Okulu`nun yabancı öğretmenleri tarafından verilecektir.

Hedefimiz etkinliğe katılacak öğrencilerin bedensel ve zihinsel gelişmelerine yardımcı olmak için başta yüzme olmak üzere basketbol, tenis, voleybol vb sportif etkinlikler ve binicilik gibi farklı alanları onlara sunmak, müze ziyaretleriyle de hem İstanbul`un kültürel yapısını onlara tanıtmak hem de sanatsal ufuklarını açmaktır.

4 Mayıs - 29 Mayıs tarihleri arasındaki kayıtlar, sınırlı sayıdaki kontenjanımız dolunca kayıt tarihi bitimi beklenmeden kapanacaktır. Okula ulaşım dışındaki her türlü gider etkinlik ücretinin içinde yer almaktadır. 4 Haftalık etkinliğin ücreti 3.000 TL+ KDV (%8) `dir.

Kayıt formu ve daha detaylı bilgiye Üsküdar Amerikan Lisesi web sitesi adresinden www.uaa.k12 yaz okulu logosu tıklanarak ulaşılabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT