Val de Loire Anjou Bölgesi Yemekler

Tarihler: 14 Ekim 2019 Pazartesi ~ 14 Ekim 2019 Pazartesi 14 Ekim 2019 12:00

Yer: Le Cordon Bleu İstanbul

Ücret: - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 14, 2019 ~ Eki 14, 2019
Le Cordon Bleu Şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz?

Le Cordon Bleu Master Şeflerimiz; Şef Erich Ruppen, Şef Andreas Erni, Şef Alican Saygı’nın sunumlarını izleyerek çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilir ve dersin sonunda bu lezzetleri tadabilirsiniz. 

Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun. Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master Şefleri, evinizde kendinizin hazırlayabileceği Val de Loire; Anjou Mutfağı’nın sırlarını paylaşıyor. 

Kendi suyunda fırında pişirme,
Soğanlı ve tereyağlı sos yapımı,
Sıcak tatlı sufle yapımı
Pişirme yöntemlerinin anlatılacağı eğitimde;

Le Cordon Bleu Master Şefimiz 
“Anjou usulü Alabalık buğulama”
“Beurre Nantais”
‘Cointreau’lu sıcak sufle’’ tariflerini hazırlayacak.

12:00 - 15:00

- 18 yaş sınırı vardır.- Ulaşım için lütfen bilgi alınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT