Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz?
Master şeflerimiz Şef Christophe Bidault, Şef Richard Vacher, Şef Frederic Amirat, Şef Arnaud Declercq, Şef Franck Bruwier’nin sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.
Bu eğitimde Le Cordon Bleu master şefleri, evinizde Vejetaryen mutfağına ait kendi yemeklerinizi hazırlamanın sırlarını paylaşıyor. Graten, sos çektirilmesi, konfit, harç doldurulması, buğulama yöntemlerinin anlatılacağı eğitimde, master şefimiz, parmesan kaplı kuşkonmaz graten, trüf sosu, pancar tartar, frenk soğanı kreması ile milföy hamurunun içine mantar ve ıspanak ile doldurulmuş enginar, fesleğenli domates sosu tariflerini hazırlayacak.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.