Vejetaryen Yemekleri Demo Dersi

Tarihler: 06 Nisan 2017 Perşembe ~ 06 Nisan 2017 Perşembe 06 Nisan 2017 12:00

Yer: Le Cordon Bleu İstanbul

Ücret: Genel Satış 90.00 TL- Master Card, Fiba Grup Çalışanları  80.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 6, 2017 ~ Nis 6, 2017
Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz?

Master şeflerimiz Şef Christophe Bidault, Şef Richard Vacher, Şef Frederic Amirat, Şef Arnaud Declercq, Şef Franck Bruwier’nin sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.

Bu eğitimde Le Cordon Bleu master şefleri, evinizde Vejetaryen mutfağına ait kendi yemeklerinizi hazırlamanın sırlarını paylaşıyor. Graten, sos çektirilmesi, konfit, harç doldurulması, buğulama yöntemlerinin anlatılacağı eğitimde, master şefimiz, parmesan kaplı kuşkonmaz graten, trüf sosu, pancar tartar, frenk soğanı kreması ile milföy hamurunun içine mantar ve ıspanak ile doldurulmuş enginar, fesleğenli domates sosu tariflerini hazırlayacak.

12:00- 15:00

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT