Vivi Soryano ile Agile Leadership

Tarihler: 11 Ocak 2019 Cuma ~ 11 Ocak 2019 Cuma 11 Ocak 2019 19:30

Yer: Joint Idea Kanyon

Ücret: - 250.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 11, 2019 ~ Oca 11, 2019
Vivi Soryano ile Agile Leadership eğitimi Joint Idea Kanyon'da gerçekleşecek.

"Değişimin, dönüşümün ve belirsizliğin norm olduğu iş dünyasında, etrafında olanı çabuk kavrayıp, etkin aksiyon alan liderlere,  “Agile Leadership"e ihtiyaç var. Birey bunu ancak  kendi kişisel  gücünü hissederek ve yere sağlam basarak gerçekleştirebilir. Bununla birlikte şirketi ve içinde yer aldığı eko-sistemi etkin yönetebilmek üzere sistemlerin ihtiyacına  göre esneyebilmeye ve  kendini geliştirmeye hazır olması gerekir. Birey kendi liderliğine şekil verirken gücünü kendi omurgasından, yani iç kaynaklarından alır. Bir yandan bir ağaç gibi yere sağlam basıp köklerini toprakta yürütmesi, diğer yandan bir bambu gibi esnemesi gerekir. Bu hareketli duruşu sürdürebilmesi, ancak kendi "bireysel liderliğine" odaklanmasıyla mümkün olur.  Bunun için ilk önce kendi Özgün Varoluşunun sesine kulak vermesi; içine dönmesi gerekir. Ancak bu derinlikten dış dünyaya yanıt verdiğinde; spontan, çevik ve yaratıcı çözümler sunması mümkün olur.

“Agile Leadership” her birey için farklıdır. Sizin bugüne kadar ortaya koyduğunuz Agile Leadership duruşunuzun ne olduğunu ve neye evrileceğini keşfetmek için Vivi Soryano ile bir farkındalık yolculuğuna davet ediyoruz. 

"Sanat Terapisi", "Core Energetics/Beden Psikoterapisi" ve "Geştalt Terapisi" yöntemleri kullanılarak tasarlanmış, 3 saatlik deneyimsel atölye çalışmasında; katılımcılar  “kendini var eden gelecek”in hayalini kuracaklar. Böylece kendi özlerinde taşıdıkları cesaret, heyecan ve yaratıcılıkları ile temas kuracak ve "Özgün Varoluşları”'nı deneyimleyecekler.  Konfor alanından çıkıp, sınırları zorlamak üzere atılması gereken kendilerine özel ilk adımları belirleyecekler.  Bu atölye çalışması sonunda  "şartların oluşması için beklemek" yerine proaktif, sezgisel, çevik ve kendine güveni yüksek aksiyonlar almaya yönelebilecekler."

Vivi Soryano
Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun oldu. Lesley Üniversitesinde Psikoloji Master’ı yaptı. Kariyerine Core Energetics, Gestalt Terapi, Sanat Terapisi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Grup Terapisi ve Koçluğu eğitimleri ile devam etti.

İş hayatına, bir büyük beden markası olan Foli’nin girişimcisi olarak başlayıp daha sonra kariyer koçluğu yaparak devam etti. Bugüne kadar 5000’in üzerinde danışanının içsel motivasyonlarını harekete geçirmeye yardımcı oldu. Kendine ait olan kariyer danışmanlığı metodolojisini teknoloji ile birleştirerek insparkus.com’u kurdu.

Soryano, iki sene önce geliştirdiği "Cultivating Presence" sistematiği ile gerçekleştirdiği birysel ve grup seanslarında; bireyin özgün doğasında var olan kaynakları harekete geçirmeye, kısıtlayıcı savunma mekanizmalarının ve davranış paternlerinin çözümlenmesine, yaşam enerjisinin ve stres toleransının (resilience) artmasına destek olmaktadır. 

- Yeterli katılım sayısına ulaşılamaması durumunda, organizatör firma etkinliği iptal etme ya da erteleme hakkına sahiptir.- Etkinlik ile ilgili her türlü değişikliğin tarafınıza bildirilmesi için, bilet alımı yaptıktan sonra info@jointidea.com ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT