Vivi Soryano ile İçimdeki Gence

Tarihler: 26 Ocak 2019 Cumartesi ~ 26 Ocak 2019 Cumartesi 26 Ocak 2019 14:00

Yer: Joint İdea Arnavutköy

Ücret: - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 26, 2019 ~ Oca 26, 2019
Vivi Soryano ile İçimdeki Gence Doğru İçsel Bir Yolculuk workshop'u, Joint İdea Arnavutköy'de sizlerle...

Lise cağındaki çocuğunuzun eğitimine ve  geleceğine yatırım yaparken onlara nasıl rehberlik yapacağınız ile ilgili kafanız karışıyor mu?Günümüz gençlerinin,  iş hayatlarında birkaç meslek değiştireceklerini bilmek ve bu mesleklerin pek çoğunun, çocuğunuz üniversite okurken var olmayacağını duymak, sizde kaygı mı uyandırıyor? Bu kaygı, bugünün iş dünyasındaki bilinmezlik arttıkça, daha da tetikleniyor mu?  

Tatmin edici bir yaşama sahip olabilmek için, bireyin gizil gücünü ve kişisel potansiyelini harekete geçirmesi gerekir. Bu sayede bolca belirsizliğin olduğu bir dünyada, içsel motivasyonu ve sezgileri ile yol alabilir.

Bugün maalesef okullar gibi ebeveynlik kültürümüz de çocukların yaratıcılığının kaynağı olan "özgün değerlerini” tahrip ediyor. Ebeveynlik bir önceki nesilden öğrenildiği için günün ihtiyaçlarına uymuyor. Yenilenmesi gerekiyor.  Çağımızdaki hızlı değişimlere ve "kendini var eden geleceğe” genç çocuğunu hazırlamak ve ayak uydurmak isteyen ebeveynler için tasarlanmış bu 4 oturumluk çalıştay programı; ebeveynleri, genç çocuklarına nasıl rehberlik edebilecekleri konusunda kendilerini geliştirecekleri bir içsel yolculuğa çağırıyor.

"Sanat Terapisi", "Core Energetics/Beden Psikoterapisi" ve "Gestalt Terapisi" yöntemleri kullanılarak tasarlanmış 1,5 saatlik deneyimsel bir atölye ile *Genç Çocuğunuzu Kendini Var Eden Geleceğe Hazırlayın* programını keşfedebileceğiniz başlangıç oturumunda, kendi kariyerimizin tohumlarının atıldığı genç yaşlarınıza ve hayatınızın diğer dönüşüm noktalarına bir yolculuk yapacağız. 

İçimizdeki genç insan ile temas kurarak, bugüne uzanan hayat yolculuğunda ona nelerin rehber olduğunu beraber araştıracağız. Ve sonraki 4 oturumluk Vivi Soryano ile Genç Çocuğunuzu Kendini Var Eden Geleceğe Hazırlayın çalıştayında her oturumda işlenecek konulara birlikte göz atacağız. Bu sayede karşılıklı diyaloglarla çalıştayın sizin ve çocuğunuzun hayatına neler katabileceğini birebir değerlendirebileceksiniz.  

Bu etkinlik “Vivi Soryano ile Genç Çocuğunuzu Kendisini Var Eden Geleceğe Hazırlayın” başlıklı 4 oturumluk çalıştayının başlangıç oturumudur.*

Etkinlik katılımcıları “Vivi Soryano ile Genç Çocuğunuzu Kendisini Var Eden Geleceğe Hazırlayın” çalıştayına %10 indirimle katılma hakkına sahip olacaklardır.*

Vivi Soryano Hakkında
Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun oldu. Lesley Üniversitesinde Psikoloji Master’ı yaptı. Kariyerine Core Energetics, Gestalt Terapi, Sanat Terapisi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Grup Terapisi ve Koçluğu eğitimleri ile devam etti.

İş hayatına, bir büyük beden markası olan Foli’nin girişimcisi olarak başlayıp daha sonra kariyer koçluğu yaparak devam etti. Bugüne kadar 5000’in üzerinde danışanının içsel motivasyonlarını harekete geçirmeye yardımcı oldu. Kendine ait olan kariyer danışmanlığı metodolojisini teknoloji ile birleştirerek insparkus.com’u kurdu.

Soryano, iki sene önce geliştirdiği "Cultivating Presence" sistematiği ile gerçekleştirdiği birysel ve grup seanslarında; bireyin özgün doğasında var olan kaynakları harekete geçirmeye, kısıtlayıcı savunma mekanizmalarının ve davranış paternlerinin çözümlenmesine, yaşam enerjisinin ve stres toleransının (resilience) artmasına destek olmaktadır.

- Yeterli katılım sayısına ulaşılamaması durumunda, organizatör firma etkinliği iptal etme ya da erteleme hakkına sahiptir.- Etkinlik ile ilgili her türlü değişikliğin tarafınıza bildirilmesi için, bilet alımı yaptıktan sonra info@jointidea.com ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT