Vodafone, Türkiye’nin Genç Yeteneklerine Kapılarını Açıyor

Tarihler: 16 Ocak 2012 Pazartesi ~ 15 Şubat 2012 Çarşamba

Yer: Vodafone

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2012 ~ Şub 15, 2012

Vodafone’un dünya genelinde gençlere global kariyer fırsatları sunmak amacıyla uyguladığı Discover Genç Yetenek Programı, Türkiye’deki genç yeteneklere kucak açıyor.

Üniversite 3. sınıf öğrencilerine özel tasarlanan içeriği ile Discover Genç Yetenek Programı, gençlere global bir firmada eşsiz bir deneyim fırsatı sunarken, aynı zamanda potansiyellerini keşfetmelerine olanak sağlıyor. Discover Genç Yetenek Programı'na katılmak için son başvuru tarihi, 15 Şubat 2012.

Vodafone, dünya genelinde yüksek potansiyele sahip genç yetenekleri desteklemek ve onları profesyonel iş yaşantısına hazırlamak amacıyla geliştirdiği Discover Genç Yetenek Programı’nı Türkiye’de hayata geçiriyor. 2009 yılından bu yana “Genç Yetenek Programı” kapsamında, Türkiye’de potansiyeli yüksek gençlere global kariyer fırsatları sunmak ve gelişimlerine destek olmak amacıyla önemli çalışmalara imza atan Vodafone Türkiye, Discover Genç Yetenek Programı ile ülkemizin geleceğini şekillendirecek gençlere verdiği önemin ve bu alanda yaptığı yatırımların bir kez daha altını çizmiş oluyor.

Gençlerin yaratıcı fikirlerini global arenaya taşımalarına imkan sağlayarak, iş hayatına adım atmaya hazırlandıkları dönemde onlara eşsiz bir deneyim fırsatı sunan Discover Genç Yetenek Programı’nın başvuruları 15 Şubat 2012 tarihine kadar devam edecek. Başvuruların sonrasında gerçekleşen detaylı seçme ve değerlendirme sürecinin ardından, programa katılmaya hak kazanan adaylar Nisan ayında belirlenecek. Seçilen adaylar arasında Mart ayında yapılacak final yarışması sonucunda, yüksek performans gösteren ve 4. sınıfta part-time çalışma imkanı olan katılımcılar, yurtdışında staj yapma ve fikirlerini global arenaya taşıyarak geleceklerini bambaşka bir vizyonla şekillendirme fırsatı yakalayacak.

Discover Genç Yetenek Programı ile genç yetenekler Vodafone’un organizasyon yapısı içinde birebir yer alarak kendilerini geliştirme ve potansiyellerini keşfetme anlamında önemli bir fırsat elde ederken, telekomünikasyon sektörünün hızlı ve rekabetçi dünyasına, sektörün lider firmalarından birinde adım atma fırsatı yakalıyorlar. Vodafone ise organizasyon yapısını genç yetenekler ve parlak fikirlerle zenginleştirerek, gelecekte oluşabilecek istihdam ihtiyaçlarını karşılamış oluyor.

Vodafone Discover Genç Yetenek Programı'na katılmak isteyen 3. sınıf öğrencisi üniversite gençleri, başvurularını kariyer.net üzerinden gerçekleştirebiliyorlar.

Vodafone Türkiye İnsan Kaynaklarından Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Toygan Pulat, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Vodafone Türkiye olarak genç yetenekleri istihdam etmeye büyük önem verdiklerini; bu şekilde hem onların bakış açıları ve vizyonlarıyla organizasyon yapılarını zenginleştirdiklerini hem de onlara kariyer fırsatı sunarak kendilerini geliştirmelerine katkı sağladıklarını belirtti.

Pulat, konuşmasına şöyle devam etti: “Discover Genç Yetenek Programı ile gençlerimiz iş yaşantısına global bir firmada, geniş olanaklarla adım atacak ve çok değerli deneyimler kazanacaklar. Gençlerimizin yaratıcı, parlak fikirleri bizi besliyor, güçlendiriyor. Bununla beraber, onlara bu fikirleri fiilen hayata geçirme ve hatta başarılı olmaları durumunda, global platforma taşıma fırsatı sunuyoruz.

Türkiye’nin sürdürülebilir geleceğinden bahsederken, bu gelişimin temel yapıtaşı olan gençlerimizi ve onların gelişimini atlamamak gerekir. Biz de gençlerimizin vizyonlarının gelişmesine, potansiyellerini keşfetmelerine katkıda bulunuyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

Programa katılabilmek için www.vodafone.com.tr adresinden başvurulabilinir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT