Single maltlar ve blended viskiler ile yemek eşleşmelerinin deneyimleneceği leziz bir gece sizi bekliyor.
The North Shield Pub’larının sahibi viski duayenlerinden Teoman Hünal’ın anlatımına Şef Esen Hünal’ın hazırlayacağı menünün eşlik edeceği bu eşsiz geceyi kaçırmayın!
Teoman Hünal Alman Lisesi’nden sonra Londra ve Baltimore’da iç mimarlık eğitimi gördü, Virginia’da aynı dalda master yaptı.1990 yılında eşi Lale Hünal ile birlikte hobby olarak kurdukları The North Shield Pub zamanla ülkenin tek pub zinciri oldu.Macallan, Bowmore gibi malt viskiler ile İngiliz, İskoç, Alman biraları ve Amerikan kraft biraların ithalatını yapıp bu ürünlerin ülkemizde tanınmasına öncülük etti. Malt viskinin ülkemizde tanınıp sevilmesine katkılarından dolayı 1996 yılında İskoçya’da Keepers of the Quaich madalyası ile ödüllendirildi.Uzun yıllar Gusto dergisi, Yeni Binyıl, Sabah ve Vatan gazetelerinde içki ve seyahat yazıları yazdı. Mehmet Yalçın ile birlikte yazdıkları "A'dan Z'ye Viski" uzun yıllar Türkiye’deki viski üzerine yazılmış tek ciddi kaynak kitap oldu.
Esen Hünal İtalyan lisesinde okuduktan sonra Londra’da Leiths School of Food and Wine’da eğitimini tamamlayıp Londra’da restoranlarda çalışıp tecrübe edindikten sonra, aile işleri olan The North Shield Pub zincirinin mutfak koordinatörlüğünü yapmaya başladı. 2008-2015 yılları arasında La Brise Brasserie’nin chef-ownerlığını yaptı. Mehmet Yaşin ile birlikte 3 sezon CNNtürk’de yemek programına ev sahipliği yaptı. Daha sonrasında kendi ismi altındaki yemek tarifleri verdiği Youtube kanalını açtı. 2015-2017 arasında Bilgi Üniversitesi’de eğitmen şeflik yaptı. 2019 yılında Fox Tv’de The Taste Türkiye’de jüri üyeliği görevini üstlendi. Günümüzde aile işi The North Shield Pub genel koordinatörlüğü ve Youtube kanalı ile mesleki hayatına devam etmektedir.
International Wine& Spirits Academy Mey|Diageo Türkiye tarafından kurulan IWSA, gastronomi sektörü çalışanlarının kariyer ve kişisel gelişim yolculuklarında profesyonel başarı için öncü bir kuruluş olmayı hedefliyor. Fermente ve distile içecekler hakkında aranılan her türlü bilginin bulunabileceği bir eğitim ve uygulama merkezi olarak Türkiye gastronomi sektörü için büyük bir açığı da kapamayı hedefleyen merkez, bütünsel bir yeme &içme eğitimine destek oluyor.
- Etkinlik 18 yaş üstüne açıktır. - Yiyecek ve içecek ikramı olacağı için katılımcıların herhangi bir alerjisi varsa önceden bildirmeleri gerekmektedir. - Çok yoğun parfüm sürülmemesi istenmektedir. - Güvenlik sebebiyle plaza girişinde kimlik ibrazı zorunludur.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.