Wild Woman Academy: Dişil ile Erili

Tarihler: 03 Şubat 2018 Cumartesi ~ 03 Şubat 2018 Cumartesi 03 Şubat 2018 10:00

Yer: Zorlu PSM - Atölye

Ücret: 1. Kategori - 1500.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 3, 2018 ~ Şub 3, 2018
Wild Woman Academy: Dişil ile Erilin Buluşması etkinliği Zorlu PSM - Atölye'de gerçekleşecek.

Atölye, Zorlu PSM ve Human Art iş birliğiyle gerçekleşmektedir. 

Eğitmen: Didem Çivici

“Kadınlar saflıklarından kurtulup gerçekle yüzleştiklerinde o güne kadar bilmedikleri bir özellik kazanırlar. Bu durumda artık daha bilge olan kadın, içsel, erkeksi bir enerjiyi yardımına çağırır.

...Animus ne kadar güçlü, ne kadar bütüncül ve enginse, kadın da düşüncelerini ve yaratıcı çalışmalarını dış dünyaya somut olarak o kadar beceriyle, o kadar kolay, o kadar güzel ifade eder.”

Clarissa P. Estes, Kurtlarla Koşan Kadınlar

Sağlıklı bir kadın olmak için sadece dişi enerjinin yükseltilmesi ya da dişilikle bağlantıya geçmeye değil, aynı zamanda eril enerjiye empati duymaya ve dişi enerjimize alan tutan ve onu güçlendiren eril enerjinin yükseltilmesine de ihtiyaç duyarız.

1. gün feminen ve maskülen kavramlarının sağlıklı ve sağlıksız boyutlarını inceliyoruz ve kadın bedeninin inceliklerine ve büyüsüne kapılarak derin meditasyonlarla başlıyoruz.

2. gün eril enerji ile çalışma günü. Eril yanımızı empati ile hissederek ve tanıyarak kadın olmanın derinliklerine doğru yolculuğa çıkıyoruz. Maskülen, feminen olana alan tutar ve dişi enerjinin sağlıklı bir şekilde parıldamasını sağlar. Bunun için disiplinli çalışma, odaklı olma ve merkezinde kalma egzersizleriyle grup çalışmalarına yöneliyoruz.

Konular:
Vahşi Öz ile Yola Çıkmak
“Vahşi Kadın” & “Vahşi Erkek” // Anima & Animus // Yin & Yang
Animus’u Onurlandırmak: Maskülenin Uyanışı
Kutsal Dişilik
Duygularla Derinden Temas / Empati ve Kalpten İfade
Kendine ve Başkalarına Alan Tutmak
Sınırların Keşfi: Sağlıklı Sınırlar Oluşturmak
Feminen Enerjiyi Dengelemek için Beslenme
Bedeni Güçlendirme ve Beslenme Tavsiyeleri
Kandida, Sistit ve Diğerleri
Çözümler ve Destekler
Yin ve Yang Egzersizler: Yin Yoga & Qi Gong

*İki günlük çalışma teorik bilgilerin yanı sıra yoğun egzersiz ve grup çalışmaları içermektedir. 
*Etkinliğe rahat kıyafetlerle gelinmesi önerilir. 
*Bu etkinlik sadece kadın katılımcılara yöneliktir. 

Atölye süresi: 2 gün x 7 saat (Toplam 14 saat)

Vahşi Kadın kimdir?
Vahşi Kadın, doğanın ve kendi doğasının farkında, sadece feminen enerjisiyle değil aynı zamanda güçlü ve sağlıklı maskülen enerjisiyle de çalışan ve onu yücelten kadındır.

Vahşi kelimesi her ne kadar toplumumuzda olumsuz anlamlar kazanmış olsa da, kökünde doğaya ait olan, topraktan beslenen ve öz enerjimizi yansıtan bir alana ışık tutar. Bu “vahşi” olma hali, doğaya dönüşü simgeler. Fiziksel bedenden utanç duymak yerine onu yüceltmeyi, aklın oyunlarına kapılmak yerine onun erdemini kazanmayı, hisleri bastırmak yerine onlardan beslenmeyi esas koşar.

Vahşi kadın, sadece dişiliğiyle çalışan bir kadın değil, aynı zamanda güçlü bir eril enerjiyi de varlığında barındırması gerektiğinin farkında olan bir kadındır. Vahşi Kadın, maskülen ve feminen enerjilerin bir kadın bedeninde birleşmesiyle, kendisinin AŞK olduğunu hatırlar. Yaşama, karanlığı ve ışığı birlikte getireceğini bilir. O, içindeki erkeğin sabit ve kararlı duruşunun farkındadır. O, içindeki erkeğin ona alan tutabilecek nitelikler taşıdığını bilir, o nedenle dışarıda başka bir erkek arayışında değildir. Lakin kendisiyle yolunu birleştirmeyi arzulayan ve kendisi gibi vahşi ve güçlü bir erili arzular ve onunla birlikte yükselmeyi ister.

Vahşi Kadın’ın kalbi her daim açık olmaya çabalar. Dışarıda her ne olursa olsun: savaş, yıkım, işkence, ölüm ya da aldatma… Vahşi Kadın tüm bu karanlığın içerisinde kalbini nasıl açık tutabileceğini öğrenir ve öğretir. O hem öğrencidir, hem de öğretmen. Yaşamı boyunca erkekler ve kadınlar yetiştirir ve kendisi de bununla beslenir ve büyür. 

3-4 Şubat 2018
10:00 - 17:00

Didem Çivici kimdir?
2005 senesinden itibaren Tantra alanında eğitimler alan Çivici, Sufizm ve Taoizm konularında derinleşmiştir. İlişki yaşamını alt üst eden 8 yıllık kandida rahatsızlığı süresince yaptığı yoğun araştırmalar esnasında karşılaştığı Dr. George John Georgiou’nun Kandida Protokolü’nü “Anti-Kandida Protokolü”ne dönüştürdü ve 2014-2016 yılları arasında kadınlara kandida alanında seminerler verdi.  2014’ün Şubat ayında Ohad Ezrahi ve Dawn Cherie Ezrahi’nin İstanbul’da yaptıkları çalışma sayesinde ISTA (International School of Temple Arts) ile tanıştı ve yurtdışında eğitimlerine katıldı. ISTA komünitesi eğitmenlerinden Bruce Lyon ve Baba Dez’in İstanbul’da seminerlerini ve Shachar Caspi’nin Art of Love eğitimini organize etti. Bu esnada Sachie Tsuyuki’den aldığı eğitim ile Qi Gong ve Tai Chi ile tanıştı. 2014-2015 kışında Devrim Akkaya ile Yin Yoga Eğitmen Eğitimi, 2015-2016 yıllarında ise Yelina Tayfur ve Azu Rezzan ile Temel Yoga Eğitmen Eğitimini tamamladı. 2015’in Ağustos ayında Monika Nataraj’ın “Mystical Dance” inzivasına katıldı. 2016 yılında “Şiddetsiz İletişim” yıllık eğitimini tamamladı ve bu alanda çalışmalarına ve eğitimlerine, bununla birlikte de Madrid Bircham Üniversitesi’nde “Beslenme ve Diyet Terapisi” yüksek lisansına devam etmekte ve profesyonel olarak David Deida’nın kitaplarını çevirmektedir.

- Etkinlik Zorlu PSM - Atölye 3 mekanında gerçekleşecektir.- Atölye 3-4 Şubat tarihlerinde gerçekleşecektir.- Satın alınan bilet 2 gün için geçerlidir.- Sadece İnternet ve Çağrı Merkezi'nden satış yapılmaktadır.- İki günlük çalışma teorik bilgilerin yanı sıra yoğun egzersiz ve grup çalışmaları içermektedir.- Etkinliğe rahat kıyafetlerle gelinmesi önerilir.- Bu etkinlik sadece kadın katılımcılara yöneliktir.- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT