Wine Maker Dinner

Tarihler: 28 Şubat 2019 Perşembe ~ 28 Şubat 2019 Perşembe 28 Şubat 2019 20:00

Yer: Swissotel The Bosphorus

Ücret: - 325.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 28, 2019 ~ Şub 28, 2019
Swissôtel The Bosphorus, İstanbul’un modern Resto-Bar’ı GABBRO; şık ve kendine özgün dekorasyonu, yenilenen zengin menüsü ve canlı müzik performanslarıyla muhteşem bir lezzet ve müzik deneyimi sunmaya devam ediyor.

28 Şubat’ta yeni nesil mutfağın en parlak şeflerinden Ali Ronay ile lezzet yolculuğuna ne dersiniz? Jazz’ın güçlü ismi İpek Dinç Yüce sahne alırken sizde muhteşem bir menü ve Kastro Tireli şaraplarından eşlemeleri deneyimleyebilirsiniz.

Kastro Tireli bağları deniz seviyesinden 200 – 280 metre yüksekte, kıyı çizgisinden ise yaklaşık 100 kilometre içeride olup şarap için en makbul mikroklimalardan birine sahip olan Akhisar’ın Pınarcık köyündeki eski Tireli Çiftliği'nde yer almaktadır.

Üretim, bağların ortasında bulunan Kastro Tireli şaraphanesinde, sadece Kastro Tireli’nin kendi bağlarında yetiştirilen üzümlerden yapılmaktadır. Aralarında Ornellaia, Wine Spectator tarafından 2001 yılında dünyanın en iyi şarabı seçilen Madonna Del Piano’nun üreticisi Val di Cava ve organik şarapçılığın en bilinen isimlerinden Caia Rossa’nın da bulunduğu birçok üst düzey şarap üreticisinin de baş danışmanılığını yapan, İtalyan bağcılık ve şarap yapımı uzmanı Toskanalı Dr. Andrea Paoletti bağların dikime hazırlanmasından günümüze kadar uzanan süreçte gözetmenlik etmiştir. Dr. Paoletti halen Kastro Tireli’nin danışmanlığını sürdürmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT