Woman Talks

Tarihler: 05 Mart 2019 Salı ~ 05 Mart 2019 Salı 05 Mart 2019 13:00

Yer: Joint Idea Kanyon

Ücret: - 125.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 5, 2019 ~ Mar 5, 2019
Birbirinden özel isimlerin konuşmacı olarak sahne alacağı etkinliğin teması bu defa “mükemmellik efsanedir.”

"11 Aralık 2018’de sizlerle buluşan Türkiye’nin ‘kadın’ odaklı ilk konuşma etkinliği “Woman Talks”ın ikincisi Hümanist Kitap|Konuşmacı Ajansı ve Joint Idea Kanyon ev sahipliğinde sizlerle buluşuyor. Birbirinden özel isimlerin konuşmacı olarak sahne alacağı etkinliğin teması ise bu defa “mükemmellik efsanedir.” Mükemmellik... Kimine göre eski bir mit, sanki bir tür efsane; kimi içinse yaşam amacı, hırsın ve azmin vücut bulma hali... Kimi mükemmel olmak için yürüyor yolunda, kimi ondan kaçmak için koşuyor. Peki ya siz? 

Mükemmel olmak için fırsatları kaçırıyor, geri duruyor veya çevrenizi ve kendinizi mi yıpratıyorsunuz? Yoksa bu çabanın boşa olduğuna inanıp önünüze mi bakıyorsunuz? Başarı için mükemmelliği mi hedeflemek gerekir? Yoksa mükemmellik bir efsaneden mi ibarettir? Ya da önümüzdeki asıl engel mükemmel olmayı kafaya takmış olmak mıdır?Birbirinden özel isimlerin 15 dakikalık konuşmalarıyla dokunacakları “mükemmellik efsanesi” deneyimini yaşamak için şimdiden yerlerinizi ayırtın."

Konuşmacılar:
Prof. Dr. Zuhal Baltaş - Baltaş Grubu, Kurucu Ortak
Dr. İdil Sevil, Psikolog
Fatmanur Erdoğan, Danışman, Yazar
Dr. Gönül Ateşsaçan, Medikal Estetik Uzmanı, Doktor
İlkay Demirağ, GYİAD Eş Başkanı
Zeynep Dereli, Teknoloji ve İnsan Koleji, Kurucu
Nil Keskin Keleş, Moderatör

- Yeterli katılım sayısına ulaşılamaması durumunda, organizatör firma etkinliği iptal etme ya da erteleme hakkına sahiptir.- Etkinlik ile ilgili her türlü değişikliğin tarafınıza bildirilmesi için, bilet alımı yaptıktan sonra info@jointidea.com ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT