Yapbozun Eksik Parçası

Tarihler: 17 Mayıs 2018 Perşembe ~ 17 Mayıs 2018 Perşembe 17 Mayıs 2018 20:00

Yer: Zorlu PSM - Atölye

Ücret: - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 17, 2018 ~ May 17, 2018
Yapbozun Eksik Parçası atölyesi, Zorlu PSM'de sizlerle...

Bu atölye, Zorlu PSM ve Human Art iş birliği ile gerçekleşmektedir. 

"İlişkiye hayat yapbozunuzun bir eksik parçası gibi mi bakıyorsunuz? Birey olarak belli bir yaşam tarzınız var fakat hayatınızı paylaşacağınız biri olmadığı zaman kendinizi eksik mi hissediyorsunuz? Ya da hayatınızda biri var fakat o giderse belki de en önemli parçanızın yok olacağını mı düşünüyorsunuz? İnsanlar ilişkilere genelde bir elmanın iki yarısı gibi bakarlar. Karşılarına çıkacak insan onları tamamlasın ve bir bütün olarak yol alsın isterler. Bu bakış açısı size ne kadar iyi geliyor? Sağlıklı bir ilişki birbirini tamamlamak misyonu ile iki insanın bir araya gelmesinden mi yoksa iki tam insanın uyumlanması ile mi oluşur? Bu çalışmada kısa bir animasyon film izleyeceğiz. Filmin ardından yukarıda bahsi geçen konuları hep birlikte konuşarak, hangi bakış açısının sizi daha mutlu edeceğine siz karar vereceksiniz. 1000’e yakın kişinin mutlu bir ilişkiye başlamasına ve sürdürmesin katkıda bulunmuş bir çöpçatanlık firmasının kurucusu olarak Yunus Sezener size sağlıklı bir ilişkinin temellerini anlatacak ve hayatınızda özel birisi olsun ya da olmasın, kendinizi eksik hissetmek konusu üzerine yeni perspektifler sunacak. Birey olarak tam olmak, kendimizi bütün hissetmek mümkün müdür ve bu bütünlük ikili ilişkilerimize nasıl yansır konularında mesleki tecrübelerini sizinle beyin fırtınası şeklinde tartışacak."

Atölye süresi: 2 saat 30 dakika

Yunus Sezener Kimdir?
Üsküdar Amerikan Lisesi ve Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Yunus Sezener, Avukat olarak üç sene boyunca çalıştıktan sonra sonra Almanya’da hukuk ve MBA yüksek lisansını bir arada tamamlamıştır. Türkiye’ye bir girişimci olma hayaliyle döndükten sonra, iki sene Headhunting ve bir sene Yönetim Danışmanlığı tecrübelerinin ardından, 2014 yılında offline çöpçatanlık hizmeti veren Tenkap firmasını kurmuştur.  Gustav Jung’un çalışmalarını temel alan Insights Discovery Davranış Modelleri Envanteri’ne akredite olmuştur. ICF onaylı Flow Coaching International okulundan koçluk akreditasyonu vardır ve ilişki koçluğu yapmaktadır.  Aynı zamanda International Association of Professionals’dan ‘’Matchmaker’’ sertifikası sahibidir. İnsanların hayatlarında dönüştürmek istedikleri her alanda atılım sağlamaları için varolan Outlook-Essence-Summit seminerlerinde gönüllü olarak asistanlık ve simultane tercüme yapmaktadır. En büyük hobisi her gün yeni insanlarla tanışmak, onları bir araya getirmek ve mutlu olmalarına vesile olmaktır. Yunus Sezener evli ve bir kız çocuğu babasıdır.

http://humanart.info/

- Etkinlik Zorlu PSM - Atölye 2 mekanında gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT