Yaratıcı Drama Atölyesi

Tarihler: 31 Aralık 2015 Perşembe ~ 31 Aralık 2015 Perşembe 31 Aralık 2015 10:00

Yer: Atölye Tiyatral

Ücret: 780.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2015 ~ Ara 31, 2015
Sibel Yıldırım ve Şule Kazgan'ın moderatörlüğünde Atölye Tiyatral'de gerçekleşen Yaratıcı Drama Atölyesi, doğaçlama ve drama tekniği ile yaratıcılık eğitimi veriyor.

Kendinizi ne kadar tanıyorsunuz? Gerçek kimliğinizi ortaya koymak, renklerinizi keşfetmek, topluluk önünde konuşma fobinizi yenmek, konsantrasyonunuzu güçlendirmek ve kişisel gelişime faydalı egzersizler yapmak için Yaratıcı Drama Atölyesi başlıyor!

Yaratıcı Drama Atölyesi; "Doğaçlama" ve "Drama Tekniği ile Yaratıcılık" dersleriyle kişinin özgüvenini, konsantrasyonunu ve yaratıcılığını geliştirmek, ifade becerilerini güçlendirmek için fayda sağlar. Yaratıcı Drama Atölyesi için keyif alınan ve yaşam için kısa bir ara vermenize yarayan bir kişisel gelişim programı da denilebilir.

* Atölye haftada 1 gün (3 saat) olmak üzere toplam 24 saat ve 8 hafta sürmektedir.
* Atölyeler, İstanbul'un her iki yakasında da bulunmaktadır.
* Yaratıcı Drama Atölyesi, kurumlara özel programlar da sunmaktadır. Derslerin içeriğinde doğaçlama, sahne, kişisel gelişim amaçlı tiyatro egzersizleri, hatta oluşturulacak gruplara komedi ya da dram olmak üzere bir tiyatro oyunu çalışması da yapılmaktadır.
* Atölyede, Yaratıcı Drama sınıfına ünlü eğitmen, oyuncu ve Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Celal Kadri Kınoğlu; "Hayatı Anlamak İçin; Celal Kadri Kınoğlu" başlığıyla konuk olacaktır. Celal Kadri Kınoğlu, atölyeye kur boyunca ayda 2 saat olmak üzere toplam 4 saat katılacaktır.


Moderatörler: Sibel Yıldırım, Şule Kazgan
Gündüz atölyesi: 14:00 - 17:00
Akşam atölyesi: 19:00 - 22:00

- Ayrıntılı bilgi için 0 (532) 365 02 13 numaralı telefonu aramanız rica olunur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT