Yaratıcı Düşünme

Tarihler: 01 Ekim 2021 Cuma ~ 01 Ekim 2021 Cuma 01 Ekim 2021 19:00

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: - Tam 45.00 TL - Öğrenci 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 1, 2021 ~ Eki 1, 2021
Sanatçı Gizem Candan ile Yaratıcı Düşünme atölyesi, Online Etkinlikler kapsamında sizlerle...

"Düşünürken nasıl özgür olunur, kavramlar arasında nasıl ilişki kurulur, zihin haritası nasıl oluşturulur ve neden önemlidir, günlük hayatta kullandığımız objeler üzerinden farklı bir anlatım gerçekleştirilebilir mi? Katılımcılarla kişisel çıktılarımız üzerinden, odaklandığımız kavramlar ve günlük hayatta sıkça kullandığımız somut objeler arasında ilişkiler kurabileceğimiz özgür bir alan yaratıyoruz. Atölyede sanatçının belirlediği bir kavram üzerinden zihin haritası çıkararak, bu harita üzerinden belirlediğimiz çıktıyla, etrafımızda o an olan gündelik bir obje ile bağlantı kurmayı amaçlıyoruz."

Malzemeler
Kağıt 
Kalemler

İlişkili Sergi: Yüzleşme
Kontenjan: 20 kişi
Süre: 1,5 saat
Yaş Grubu:18+

Katılımcılara e-posta aracılığıyla katılımcı belgesi gönderilecektir.
Atölyede kullanılacak malzemeler katılımcının kendisi tarafından temin edilecektir.

Zoom Meeting uygulaması üzerinden gerçekleşecek etkinlikte, rehber eşliğinde yapılan çevrimiçi sergi turundan sonra, sergiye yönelik atölye çalışması yapılacaktır. Atölyenin linki sadece biletli katılımcılarla paylaşılmaktadır.

Katılımcıları görmek ve kişiye özgü yönergeler verebilmek amacıyla kameranızın ve mikrofonunuzun açık olması gerekmektedir. Bilet alan her katılımcı bunu kabul etmiş sayılır. 

Detaylı bilgi: ogrenme@peramuzesi.org.tr

Gizem Candan Hakkında
Gizem Candan 2019 yılında Yeditepe Üniversitesi Plastik Sanatlar Resim ve Grafik Tasarım bölümlerinden mezun olmuştur. Daha sonra Toronto, Kanada’ya giderek Humber College’da 3D Modelleme ve Görsel Efekt programını bitirir. Üniversite eğitimini resim ve tasarım bölümlerinde tamamlaması, sanatının oluşumunu büyük ölçüde etkilemiştir. Klasik resim anlayışının yanında, medyayı da üretim sürecinde kullanır. Video, baskı, yağlıboya gibi multidisipliner teknikleri kullanarak insanın psikolojik durumlarını araştırmaktadır. Çalışmalarında genellikle çevresindeki olaylardan ve hayatındaki kişilerden ilham almaktadır. Anları yakalayıp onları yeni bir gerçeklikte izleyicilerle buluşturmayı hedefler. Çalışmalarına Toronto’dan devam etmektedir.

- Atölye için biletinizi satın aldıktan sonra, Zoom adlı ücretsiz uygulamayı telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirmeniz gerekmektedir.- Etkinlik linki ve şifresinin size iletilebilmesi için biletinizi satın alırken güncel e-mail ve cep telefonu numaranızı vermenizi rica ederiz. Etkinliğe katılmanız için gereken Zoom linki ve şifresi etkinlikten önce sistemde kayıtlı olan e-mail adresinize Biletix tarafından  gönderilecektir. Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve buna bağlı olarak eğitime katılamamanız halinde Biletix'in veya organizasyon firmasının sorumlululuğu bulunmamaktadır.- Tüketicinin elektrik, internet kesintisi veya kişisel sebeplerle eğitime zamanında katılamaması, bu sebeplerle eğitimin bir kısmını veya tamamını almaması organizasyon firmasının veya Biletix'in sorumluluğunda değildir. Bu tür durumlarda iade veya değişiklik hakkı sağlanmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT