Yarıyıl Tatilinde 'Yeryüzü Şenlikleri'

Tarihler: 21 Ocak 2012 Cumartesi ~ 26 Şubat 2012 Pazar

Yer: Bahçepark Çocuk Kulübü

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: http://www.bahceparkavm.com/

Adres: CarrefourSA Bahçepark Alışveriş Merkezi, Adnan Kahveci Bulvarı, E-5 Karayolu Yanı, No:227 Bahçelievler, İstanbul Bahçelievler İstanbul

Telefon: 0212 4412987 – 0555 985 50 10

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 21, 2012 ~ Şub 26, 2012

Bahçepark Çocuk Kulübü Etkinlikleri Yarıyıl Tatilinde “Yeryüzü Şenlikleri” İle Devam Ediyor

Ece Türkiye tarafından yönetilen CarrefourSA BahçeparkAlışveriş Merkezi, 9 Aralık 2011’de başlattığı Bahçepark Çocuk Kulübü projesiyle büyük beğeni topladı. Geçtiğimiz ay “Yeni Yıl Özel Etkinlikleri” ile Çocuk Kulübü aktivitelerine giriş yapan proje, “Bahçepark Çiçek Açtı” ile üye alımına başlamıştı. Şimdiden 400 minik üyesiyle Alışveriş Merkezi’ni cıvıl cıvıl, rengarenk bir dünyaya dönüştüren Bahçepark Çocuk Kulübü, yarıyıl tatilinde “Yeryüzü Şenlikleri” teması ile iyice hareketleniyor. Yeryüzündeki yaşamı oluşturan ana unsurlar olarak kabul edilen Toprak, Su, Hava ve Ateş elementlerine ayrılan dört bölümden oluşan tema, 21 Ocak-26 Şubat tarihleri arasında aralıklarla devam edecek.

Bahçepark Çocuk Kulübü üyeleri 12 günlük “Yeryüzü Şenlikleri” etkinlikleriyle Resim, Heykel, Söyleşi, Baskı, Kolaj, Mutfak, Kukla, Mitoloji, Astronomi, Maket, Tasarım, Oyun ve Dans Atölyelerine katılacaklar. Çocuklar, Toprak, Su Hava, Ateş elementleriyle ilişkilendirilecek atölyelerle denizin, ormanın, gökyüzünün, doğal kaynakların, tabiatın bilinmeyen yönlerini keşfedecekler.

Uygulamaya dayalı birer saatlik atölyeler; tarihin kökenleri, eski uygarlıkların gizemleri ve gündelik yaşamları, uzayın sonsuz güzellikleri, ünlü sanatçıların yaratı dünyaları, dünya çocuk edebiyatının ölümsüz eserleri hakkında da çocukları bilgilendirecek. Üyeler 12 günlük yeni temanın bitiminde kendi ürettikleri heykeller, resimler, kuklalar, bereket objeleri, basılmış materyaller ve maketlerle evlerine dönecekler. 2011-2012 okul sezonunun ikinci dönemine şenlik tadındaki kulüp aktivitelerinin yüksek enerjisiyle ve yepyeni bilgilerle girecekler. BAHÇEPARK Çocuk Kulübü üyeleri ve aileleri, alışveriş merkezinin sağladığı pek çok fırsattan da yararlanabiliyor. 21-22 Ocak günlerinde çocuklarımız BAHÇEPARK Çocuk Kulübü aktivitelerine katılırken, velilerimiz de ünlü Astrolog Rezan KİRAZ'dan 2012 yılına özel tüyoları alma şansı yakalayacaklar. Etkinlik alanına komşu alanda bulunan mağazalar ise kulüp üyeleri ve ebeveynlerine özel indirimler uygulayacak. Benzeri fırsatlar kulüp aktivitelerinin devam edeceği yıl boyunca sürprizlerle büyüyecek.

GA ÇOCUK - CarrefourSA Bahçepark Alışveriş Merkezi işbirliğiyle hazırlanan Bahçepark Çocuk Kulübü etkinlikleri, profesyonel eğitmenlerin önderliğinde, tamamen ücretsiz olarak uygulanmakta. “3C+ Program” (Creative-Crazy-Comprehension/Genious) ile hazırlanan etkinlikler, beyinle bedensel gelişimi paralel devam ettirebilmek, takım halinde çalışabilme yeteneği kazandırmak, farklı ortamlara uyumu kolaylaştırmak, özgüven ve ifade yeteneğini artırmak amaçlarıyla hazırlanıyor ve temel olarak gözlem, araştırma, algılama, yaratıcılık, farkındalık, adaptasyon gibi mental ve motor becerileri geliştirmeye yönelik tasarlanıyor.

Bahçepark Çocuk Kulübü’nün bilgi, neşe ve yaşam dolu tematik aktiviteleri seriler halinde programlanmaktadır. Yarıyıl tatili özel programı “Yeryüzü Şenlikleri”ne ve önümüzdeki programlara tüm çocuklar davetlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT