Yaşamın Simyası - Enerji Astrolojis

Tarihler: 10 Kasım 2019 Pazar ~ 10 Kasım 2019 Pazar 10 Kasım 2019 13:00

Yer: Zorlu PSM - Atölye

Ücret: - 165.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 10, 2019 ~ Kas 10, 2019

Bu atölye, Zorlu PSM ve Human Art iş birliği ile gerçekleşmektedir.

Eğitmen: Duygu Demir

Astrolojide yukarıdaki (gökyüzü) aşağıya (dünyaya), içerideki (enerji bedeni ve duygu durum) dışarıya (fiziksel hayatta yaşadıklarımız) benzer deriz.

Görünen dünyanın tamamı omurilik boyunca yerleşik olan enerji merkezlerinin titreşiminin bir dışavurumudur. Etrafımızdaki her şey bu yedi temel titreşimin bir araya gelmesiyle oluşur.

Bu atölyede Enerji Astrolojisi ile doğum haritanız vasıtasıyla hangi çakranızda enerji blokajı olduğunu tespit edin; tüm çakraları nasıl açacağınızı ve düzenleyeceğinizi öğrenerek ruhsal uyanışınızı canlandırın, dolu dolu bir hayata kapıyı açın!

Bu çalışma ile:

  • Astrolojik doğum haritası vasıtasıyla enerji akışında sorun olan çakramızı tespit etmeyi öğreneceğiz.
  • 7 çakrayı tek tek inceleyerek her birinin fiziksel hayatımızda karşılığı olan DUYGUSAL BLOKAJLARI, HASTALIKLARI VE HİSLERİ keşfedeceğiz.
  • Blokajı çözmek için vücudumuzdaki merdiyen noktaları ile çalışıp; astroşifa tekniklerini öğreneceğiz.
  • Çalıştığımız çakraya özel aromaterapik yağlar, tütsüler, mantralar ve yoga pozlarını çalışacağız.

Duygu Demir Kimdir?
90’ların proje çocuklarından biriyken (Orta direk ailelerin, “iyi okullardan” mezun, “kurumsal” bir işi olan, hafta sonu için yaşayan çocuklardan...) dışarıda aradığım mutluluğun, mutsuzluk ve tatminsizlik olarak bana döndüğünü çok katı bir şekilde fark ettim. Aslında dışarıda “hiçbir şey” vardı; mesele benim içimde, duygusal yüklerimde, kendi bireysel tarihimde, koşullanmalarımdaydı.

İşte bu yumaktan çıkmaya niyet ettiğim anda, türlü vesileler sayesinde Kuantum Alan Terapisi, meditasyon ve nefes çalışmalarıyla ilgilenmeye başladım.

Yıllar içinde yurt içi ve yurt dışında (Chicago, Oxford, Belgrad) öne çıkan bir çok isimden geleneksel astroloji, karmik ve esoterik astroloji, doğum haritası vasıtasıyla atalardan gelen yüklerden arınma, astrodrama eğitimleri yanı sıra yoga eğitmenliği (RYT200), Theta Healing (basic, advanced, dig deeper), rüyalar ve sembolizm (Recall Healing), Kuantum Drama (R. Şanal Günseli), yaşam koçluğu (Yeditepe Üni), Benlik ve Kimlik (Harvard University) eğitimleri aldım; astrolojide uluslararası geçerliliği temsil eden ISAR sınavlarını yüksek başarıyla geçtim.

Kurumsal hayatı bıraktım; şu anda danışanlarımın çocukluk travmalarını çözmelerine ve hayal ettikleri hayatı inşa etmelerine yardım ediyorum.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT