Yelkende Kış Kampanyası Başladı

Tarihler: 07 Aralık 2009 Pazartesi ~ 07 Ocak 2010 Perşembe

Yer: CENOA SAILING

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2009 ~ Oca 7, 2010
İstanbul Kalamış Marina’da hizmet veren “CENOA SAILING”, tüm deniz ve yelken severleri kışın da yelken açmaya davet ediyor!

Merkezi İstanbul Kalamış Marina bulunan, milli ve Türkiye Şampiyonu yelkencilerden Çağdaş Artu’nun kurucusu olduğu Cenoa Sailing, denizden ayrı kalamayan yelkenseverler için bir kampanya başlattı.

Cenoa Sailing, 28 Şubat 2010 tarihine kadar sürecek olan kış kampanyasında tüm yelken eğitimlerinde ve yelkenli gezilerinde %20 indirim uyguluyor. Ayrıca tüm eğitimler boyunca su ve rüzgar geçirmeyen özel deniz kıyafetleri de Cenoa Sailing tarafından veriliyor.

Cenoa Sailing kurucu ortağı Çağdaş Artu; “kışın da yelken sporunun en az yaz dönemi kadar yoğun geçeceğini umduğunu belirterek; Kuzey Avrupa’da bile 12 ay yelken dönemi varken ılıman ülkemizde de rahatlıkla yelken yapabiliriz. Saatlerce 2000 m. yükseklikte karda nasıl kayak yapılıyorsa İstanbul’da da yelken sporu çok kolay yapılabilir. Bu sporu yaparken sadece içinize bir polar giyip gelmeniz yeterli, diğer tüm ekipmanlar bizim tarafımızdan veriliyor ve ekstra hiçbir masraf yapılmıyor. Biz de katılımı daha fazla artırmak için fiyatlarımızda ciddi oranda indirime gittik” dedi.

Normal liste fiyatı 500 TL olan Temel Yelken Eğitimi, kampanya süresince 400 TL olarak belirlendi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT