Yeni Nesil İnsan ve Yaşam

Tarihler: 17 Nisan 2021 Cumartesi ~ 17 Nisan 2021 Cumartesi 17 Nisan 2021 10:00

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: Online Katılım - 750.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 17, 2021 ~ Nis 17, 2021
"Nereye gitmek istediğini netleştirmek ve nasıl gideceğinin yol haritasını sana özel çıkartmak için buluşuyoruz.

Bir yanda koşullarımız, geçmişimiz, öğrendiklerimiz, inandıklarımız, toplumun ailenin yazdığı yazılım... Diğer yanda Transhümanizm, Singularity, Yapay Zeka, Dataizm, Exstropianism, hızına yetişmekte zorlandığımız yeni dünya... İlişkilerden iş dünyasına, inanç sistemlerinden bildiğimiz tüm ideolojilere kodlar yeniden yazılıyor, kartlar yeniden  karılıyor, kağıttan evler yıkılıyor. Sabit telefondan akıllı telefonlara,çay bahçesinde tanışmaktan Instagram'da sohbet etmeye yaklaşık 25 yılda geçiş sağlanırken artık her yıl daha büyük ölçekli değişime tanıklık ediyoruz. Çiplerden dünya dışı yaşama, blockchain'den ölümsüzlüüe yaklaşmanın paralelinde insan ve topluma dair hiçbir şey, 'yarın'da 'bugün' gibi olmayacak. 

Kitapları, Yaşam Atölyesi, TV / Diijital Platform programlarıyla milyonlarca insana ulaşan, binlerce insanın yaşamına tanıklık eden  Aret Vartanyan, 2008 yılından bugüne anlattıklarının gerçekliğinde şimdi de yarının insan ve toplum kodlarını tek günlük online seminerinde paylaşıyor. Bugünün koşulları, yarının öngörüleri arasında bireysel yaşamlarımızda nasıl varolabileceğimizin, hedef ve hayallerimizi nasıl dizayn ederek gerçek kılabileceğimizin anahtarlarını paylaşıyor. Seminerinin sonunda her bir katılımcı, gelecek hedefleirni belirleme ve ulaşma noktasında temel yol haritasını çıkartmış olacaktır. Gitmek istediğimiz yeri bulmak ve nasıl gideceğimizin haritasını çıkartmak için ilk güçlü adımları birlikte atacağız.

'Gelecek geldi. İstersen başını kuma gömerek, yadsıyarak, direnerek görmezden gelmeye çalışabilir; istersen gelecekten korkmak yerine anlayarak, kendi yaşamının yönetmen koltuğuna geçerek yüreğindekileri ve zihnindekileri çok daha güçlü gerçek kılabilirsin. '

- Atölye için biletinizi satın aldıktan sonra, Zoom adlı ücretsiz uygulamayı telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirmeniz gerekmektedir.- Atölye 10:00 ile 18:00 saatleri arasında gerçekleşecektir. Öğle yemeği molası ve molalar olacaktır.- Atölye linki ve şifresinin size iletilebilmesi için biletinizi satın alırken güncel e-mail ve cep telefonu numaranızı vermenizi rica ederiz. Katılıma dair bilgiler biletiniz üzerinde ve komfirmasyon ekranında yer alacaktır. Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve buna bağlı olarak atölyeye katılamamanız halinde Biletix'in veya organizasyon firmasının sorumlululuğu bulunmamaktadır.- Kullanacağınız katılım bilgileriniz, Biletix tarafından size gönderilen onay mailinde yer alacaktır.- Üyeliğinizi kullanarak aldığınız biletinizin detayları ve online izleme bilgileriniz aynı zamanda, üyeliğinizin altında bulunan Biletlerim sekmesinde de bulunmaktadır.- Tüketicinin elektrik, internet kesintisi veya kişisel sebeplerle atölyeye zamanında katılamaması, bu sebeplerle atölyenin bir kısmını veya tamamını almaması organizasyon firmasının veya Bi-letix'in sorumluluğunda değildir. Bu tür durumlarda iade veya değişiklik hakkı sağlanmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT