Yeni Nesil Kahve Demleme Yöntemleri workshop'u, Old Java Coffee Roasters'ta sizlerle... Eğitmen: Vedat Bulut
Popüler ve en yaygın kahve demleme yöntemlerinin anlatıldığı bu eğitimde, dünyanın farklı bölgelerine ait özel kahve çekirdekleri demleme kahveler hazırlanır.
Bu alana dair geliştirilmiş yeni ekipmanlar ile farklı yöntemlerde kahveler hazırlanır. Aeropress, Chemex, V60, Syphon gibi demleme yöntemleri ile filtre kahveler hazırlan.
Kahve öğütme teknikleri Su değerleri ve demleme ilişkisi Demleme ekipmanları Aeropress, Chemex, V60, Syphon gibi demleme Kahve çekirdeklerinin tatsal karşılaştırması
11.00-15.00
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Etkinlikler Bahçeşehir Üniversitesi Mutfak Sanatları Merkezi içerisindeki profesyonel mutfaklarda yapılmaktadır.-Bahçeşehir Üniversitesi, istediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda iki kişi çalışılmaktadır.- Etkinlik sırasında katılımcılar tarafından fotoğraf ve video çekilebilirler.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.- Etkinlik sırasında Bahçeşehir Üniversitesi Mutfak Sanatları tarafından web sitesinde ve sosyal medyalar da dahil olmak üzere tüm iletişimlerinde kullanılmak üzere fotoğraf ve video çekimi yapılabilir. Bileti satın alan katılımcı bu koşulu kabul etmiş sayılır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.