Fırında ev yapımı yılbaşı kurabiyeleri ve pasta atölyesiyle, Gastronometro’da yeni yıla erken gireceksiniz.
"Dışarıda kar, şöminede odun ateşi, elimizde salep, fırında taze kurabiye kokusu… Her güne bir tatlı yakışsa, yılbaşını hangisi kapardı? Fırında ev yapımı yılbaşı kurabiyeleri ve pasta atölyemizle, Gastronometro’da yeni yıla erken giriyoruz."
Ginger Bread House - Zencefilli ve Tarçınlı Kurabiye ile Yılbaşı Evi Yapımı Kuru Meyveli ve Romlu Panettone Pasta
- Gastronometro, Türkiye’nin lider gastronomi platformudur.- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır. - Eğitmen şefler eşliğinde gerçekleşen atölyelerde mutfağınıza değer katma imkanı bulursunuz.- Türkiye’nin en ileri teknolojili, 14 istasyonlu workshop mutfağında size ayrılmış istasyonunuzda pratik yaparsınız.- Menülere göre eşleştirilmiş içecek ikramlarının tadını çıkarırsınız.- Gastronometro tarihleri ve bilgileri değiştirme hakkını saklı tutar.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.