Zamanı Durduran Sır Fotoğraf

Tarihler: 09 Aralık 2010 Perşembe ~ 25 Aralık 2010 Cumartesi Her Çarşamba-Perşembe-Cumartesi 14:30-15:15

Yer: Sanat Limanı - Antrepo 5

Ücret: Ücretsizdir.

Nereden Alınır: rezervasyon@cocukgenclikbienal.org

Adres: Meclis-i Mebusan Cad. Liman İşletmeleri Sahası Antrepo No: 5 Tophane / İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 243 90 74

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 9, 2010 ~ Ara 25, 2010

İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali süresince, ziyaretçi çocuk ve gençlere fotoğraf sanatının inceliklerinin öğretilmesi ve sevdirilmesine yönelik bir atölye çalışması gerçekleştiriliyor.

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı Eğitim Yönetmenliği tarafından İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali kapsamında düzenlenen etkinlik, katılımcıları “bir ifade aracı” olarak fotoğrafla tanıştırmayı amaçlıyor. Katılımcıların kamera önünde “değişim” kavramına uygun sahneler yaratarak pozlar verecekleri etkinlikte hedef, giysilerin ve makyajın insanı nasıl değiştirdiğini irdelemek ve fotoğraflamak. Katılımcıların çekilen fotoğraflara uygun cümleler yazarak tamamlayacakları çalışmalar atölye mekânında Bienal sonuna kadar sergilenecek.

Özcan Yurdalan, Ömer Kaptanoğlu, Cenk Ötkünç tarafından yürütülen fotoğraf atölyesi, 25 Aralık tarihine kadar Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri 14:30-15:15 saatleri arasında Antrepo 5 (Sanat Liman)’te ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Her gün için katılım sayısının 15 kişi ile sınırlandırıldığı etkinlikte 0530 290 34 58 numaralı telefon aranarak veya rezervasyon@cocukgenclikbienal.org adresine mail atılarak önceden rezervasyon yaptırılması gerekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT