Zihin Haritası

Tarihler: 09 Nisan 2016 Cumartesi ~ 09 Nisan 2016 Cumartesi 09 Nisan 2016 14:00

Yer: Merakettiklerin

Ücret: 1. Kategori - 240.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 9, 2016 ~ Nis 9, 2016
İngiliz psikolog Tony Buzan'ın geliştirdiği yaratıcı düşünme tekniği Zihin Haritası, 9 Nisan'da Merakettiklerin adlı mekanda sizlerle...

FAYDASI

Hayatın hızla karmaşık hale geldiği günümüzde bu basit teknikle iş ve özel hayatınızda fark yaratabilirsiniz. Karmaşık bir konunun tek bir sayfada basit bir özetini görmenizi sağlayan, beyin fırtınalarında uçan fikirleri depolamaya yarayan, problem çözümünde yaratıcılığı tetikleyen, bir karar alma sürecinde tüm alternatifleri görerek en doğru kararı almanıza imkan sağlayan, 
beyninizin tüm potansiyelini kullanarak yazdıklarınız arasında kaybolmadan yaratıcı ve eğlenceli bir şekilde not almanızı mümkün kılan "Zihin Haritası" tekniği çok seveceksiniz.
Bol bol uygulamanın olduğu bu eğitim sonrasında düşünceler ya da yapılacak işler arasında kaybolmadan "Zihin Haritası" çizerek hayatınızın kolaylaştığını göreceksiniz.

İÇERİĞİ
Zihin haritasının tanımı, doğuşu ve gelişimi
Beynimizin potansiyeli / sağ - sol beyin
Zihin haritasının yapılışı, temel prensipleri
İş hayatında, günlük hayatta kullanım alanları ve katılımcılarla uygulama
Zihin haritasının sağladığı faydalar
Eski yöntemin dezavantajları
Zihin haritası yazılımı / bilgisayar ile zihin haritası çizimi

*Not:Eğer katılımcılar için laptoplarını taşımak zor olmayacaksa http://www.mindjet.com/ programının deneme versiyonunu bilgisayarına yüklenmiş olarak gelmeleri.

Ferah Erinç Türkmen
"1978 İstanbul doğumluyum. İstanbul Üniversitesi, edebiyat fakültesi sosyal antropoloji bölümü mezunuyum. Profesyonel çalışma hayatıma 1999 yılında Turkcell’de müşteri hizmetleri departmanında başladım. Burada geçirdiğim süre içinde müşteri yönetimi alanında tecrübe kazandım. Kariyerime 2003 yılında Turkcell Global Bilgi bünyesine geçerek insan kaynakları alanında devam ettim. 2012 yılına kadar çalıştığım Turkcell Global Bilgi’de öncelikle kuruluş ve yapılandırılmasında görev alan ekip içinde yer aldım. Burada eğitmenlik başta olmak üzere eğitim yönetimine dair tüm adımlarda tecrübe kazandım. 2011 yılında insan kaynakları departmanındaki tüm bölümler ile yakından çalışma fırsatı bulduğum insan kaynakları yöneticiliği pozisyonunda görev aldım. Bu görevde bulunduğum süre içinde işe alım, değerlendirme merkezi uygulamaları, performans ve yetenek yönetimi, çalışan bağlılığını arttırmaya yönelik çalışmalar başta olmak tüm insan kaynakları süreçlerinde tecrübe kazandım. 2012 yılında Coca-Cola İçecek bünyesine satış ve pazarlamadan sorumlu insan kaynakları yöneticisi olarak katıldım ve kariyerime FMCG sektöründe devam ettim. 16 yıllık profesyonel iş yaşamımın ardından 2016 yılı itibariyle kariyerime serbest çalışan bir eğitmen olarak devam etmeye karar verdim.Evliyim ve Egemen isimli bir erkek çocuk annesiyim".

- Etkinlik günü biletinizi yanınızda bulundurunuz.- Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.- Numarasız oturma düzeni vardır.- Etkinlik: 14:00 – 18:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT