Zihnini Yönet, Hayatını Yönet

Tarihler: 12 Ocak 2021 Salı ~ 12 Ocak 2021 Salı 12 Ocak 2021 19:00

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: Genel Giriş - 1100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 12, 2021 ~ Oca 12, 2021
İş hayatının ve gündelik yaşamın hayatlarımıza getirdiği stresin artırdığı kortizol seviyeleri zihinsel, fiziksel ve duygusal dünyamızda zorlanmalara sebep olabilir. Sürekli stres hormonuna maruz kalan, beta dalgasında yaşayan bir zihnin yaratıcı çözümler üretmesi, çözüm ve sonuçlu odaklı çıktılar üretebilmesi nerede ise imkansızdır. Savaş, kaç modunda geçen saatlerin ve günlerin yorucu ve yıpratıcı etkisini bilinçli farkındalık çalışmaları ile dönüştürmek, parasempatik sisteminin rahatlatıcı ve dengeleyici fonksiyonlarını devreye alarak kendimize bakım vermemiz mümkündür.

Mindfulness programında 8 hafta boyunca Dikkatin Açık, Yargısız, Nazik, Arkadaşça halinin ışığında duygularımıza, düşüncelerimize, davranışlarımıza ve bedensel duyumlarımıza NLP, Meditasyon, Nefes ve Mindfulness Egzersizleri ile bakmayı deneyimleyeceğiz.

Kimler için Uygundur?
- İç kaynakları ile stres faktörünün etkilerini hafifletmek isteyen, 
- Yaratıcı düşünme becerilerini sergilemek ve geliştirmek isteyen,
- Odaklanma ve konsantrasyon sorunu yaşayan,
- Endişe, kaygı, anksiyete problemi yaşayan,
- İlişkilerinde çatışma yaşayan ve buna çözüm arayan,
- Bütünsel sağlığına değer veren ve dengeli bir yaşam isteyen,
- Uykuya dalma ve derin uykuya geçememe problemleri yaşayan,
- Hayatın anlamı ve değeri konusunda farkındalığını yükseltmek isteyen
- Var olan potansiyelini ortaya çıkarmak isteyenler

İçerik:
- 8 haftalık bir eğitim sürecini kapsar
- Haftada bir online 2,5 saatlik canlı derste birlikte teori işlenir, bol pratik yapılır, ödevlerin üzerinden geçilir, deneyim paylaşılır.
- Algı, algı oluşum aşamaları, algı konumları, vagus siniri, polivegal teori, beyin çalışma sistemleri, solunum anatomisi ve kadim nefes teknikleri, mindfulness formal ve informal egzersizleri, meditasyon pratiklerini içerir.
- Günlük egzersizler ses ve video kayıtları ile desteklenir.
- Kişisel öz bakım verme becerilerinin kazandırılması sağlanır.
- Program boyunca katılımcıların whatsapp üzerinden gelişimi takip edilir, desteklenir,
- Her hafta sonunda Akademi platformu üzerinden ders notları, ilave okuma materyalleri, günlük pratikler için ses ve video kayıtları, egzersiz uygulama aşamaları ile dikkatin niteliği ve farkındalığın kriterlerine dair okuma materyalleri ve videolar sunulur.
- Eğitim sonunda katılımcılar bir ay boyunca hafta içi her akşam 22.30’da canlı pratik dersleri ile ücretsiz desteklenir.
- Program bitiminde tüm okuma materyalleri, ses ve video kayıtları kişilerin kendi kendine pratiklerine devam edebilmeleri için ücretsiz sunulur.

* 8 haftalık program sonunda katılım ve başarı sertifikası alabilmek için canlı derslerin tamamına katılmak ve Akademi platformunda size sunulan tüm içerikleri izlemeniz / okumanız ve mini sınavları başarı ile tamamlamanız gerekmektedir. * Oturumlar için ilgili link, şifre ve diğer detay ve yönergelerin size ulaştırılabilmesi için linkteki formun mutlaka doldurulması gerekmektedir.* Linkimiz: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2M_MQNhGlAfprT4Ptodzx7AvWCSDf42FcDvUrz-oZCBwKfg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&gxids=7628 * Oturum için oluşturulan yayın linkleri size etkinlik günü tarafımıza ilettiğiniz mail aracılığı ile regonow.co@gmail.com adresinden iletilir. * Etkinlik linki ve şifresinin size iletilebilmesi için biletinizi satın aldıktan sonra güncel e-posta ve cep telefonu numaranızı etkinlik açıklamalarında bulunan linke tıklayarak açılacak forma kaydedip göndermenizi rica ederiz.* Etkinliğe katılmanız için gereken Rego Now Akademi erişim linki, kullanıcı adı ve şifresi etkinlikten önce kayıt etmiş olduğunuz e-posta adresinize organizasyon şirketi tarafından gönderilecektir.* Etkinlik, online - canlı olarak Rego Now Akademi ve eş zamanlı Zoom platformu üzerinden gerçekleştirilecektir.* Yayınları bilgisayar, tablet ya da telefonunuzdan izleyebilirsiniz.* Program açılışı: 8 hafta boyunca derslerimiz 20.00’de başlar, 22.30’da sona erer.* Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve buna bağlı olarak etkinliğe katılamamanız halinde Biletix'in veya organizasyon firmasının sorumluluğu bulunmamaktadır.* Tüketicinin elektrik, internet kesintisi veya kişisel sebeplerle etkinliğe zamanında katılamaması, bu sebeplerle eğitimin bir kısmını veya tamamını almaması organizasyon firmasının veya Biletix'in sorumluluğunda değildir. Bu tür durumlarda iade veya değişiklik hakkı sağlanmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT