Anadolu Ateşi

Tarihler: 22 Eylül 2018 Cumartesi ~ 22 Eylül 2018 Cumartesi 22 Eylül 2018 20:00

Yer: Perili Ozanlar Vadisi

Ücret: Numarasız - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2018 ~ Eyl 22, 2018
Anadolu Ateşi, doğa ve tarihin dünyada en güzel bütünleştiği coğrafyada, Kapadokya'da...

Anadolu Ateşi Kapadokya’da... Mustafa Erdoğan yönetiminde gösterime ilk girdiği 2001 yılından bu yana izleyenleri büyülü bir yolculuğa çıkaran Anadolu Ateşi bu kez Anadolu'nun kalbinde, Kapadokya'da Perili Ozanlar Vadisi’nde yanacak. Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun 17 yıldır yarattığı duyguyu, coşkuyu artık Kapadokya'nın ayrılmaz parçası haline getirerek 22 - 23 Eylül 2018 tarihinden itibaren yerli-yabancı ziyaretçilerle buluşturacak.

Kapadokya seyahatiniz Anadolu Ateşi olmadan eksik kalacak…

Kapadokya’nın kültür ve sanat mekanı Perili Ozanlar Vadisi'nde ilk defa perdelerini açacak olan Anadolu Ateşi, müzikleri, kostümleri ve teknolojik unsurlarıyla Kapadokya’nın muhteşem doğal Peri Bacaları atmosferinde göz kamaştıracak ve konuklarını alışılageldik formatların dışına çıkararak bugüne kadar hiç deneyimlenmemiş bir serüvenle Güzel Atlar Diyarı Kapadokya’da büyülü bir kültürel şölen yaşatacak.

- Numarasız oturma düzeni vardır.- 6 Yaşından küçükler etkinlik mekanına alınmamaktadır. 6 Yaş ve üzeri bilete tabidir.- Profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları etkinlik mekanına alınmayacaktır.- Etkinlik başladıktan sonra etkinlik mekanına izleyici alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT