Aspendos Efsanesi - Aspendos'ta Tar

Tarihler: 10 Ağustos 2016 Çarşamba ~ 10 Ağustos 2016 Çarşamba 12 Ağustos 2016 21:00

Yer: Aspendos Antik Tiyatro

Ücret: Garanti Bankası’na ait kredi kartlarına Biletix web sitesi üzerinden yapılan işlemlerde %20 indirim yapılacaktır. VIP - 150.00 TL Normal - 80.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 10, 2016 ~ Ağu 10, 2016
"Aspendos Efsanesi - Aspendos'ta Tarihe Yolculuk" ile geçmişin izlerine tanık olun.

15. yılını kutlayan Anadolu Ateşi, yeni projesi "Aspendos Efsanesi - Aspendos’ta Tarihe Yolculuk" ile karşınızda...
15. yılını kutlayan ve kurulduğu ilk günden beri 97 ülkede 4000 canlı performans ile 40 milyonu aşan izleyiciye ulaşan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu yeni bir proje ile karşınızda!

29 Ağustos 2015 tarihinde tarihi Aspendos Antik Tiyatrosu'nda gösterime giren  "Aspendos Efsanesi - Aspendos'ta Tarihe Yolculuk" sizi 2000 yıl öncesi Roma dönemine götürecek.

Aspendos Efsanesi Akışı:
Aspendos Antik Tiyatro'nun yapılış evreleri, dönemin kostümleri ve savaş arabalarının kullanıldığı bu prodüksiyon video mapping yöntemiyle Aspendos’un duvarlarına yansıtılarak dışarıda başlayacaktır. İzleyicilerin içeriye alınması ile beraber Zenon kendilerini karşılayacak ve tarihe yolculuk başlayacak. Aspendos Antik tiyatrosunun etkileyici hikayesine; uzun metrajlı bir film ve seyri doyumsuz, yepyeni "Aspendos Efsanesi" dans gösterisi eşliğinde tanıklık edeceksiniz.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinliğe katılacak kişilerin en geç saat 20:00’de Aspendos Antik Tiyatro’da olmaları gerekmektedir. - Oturma düzeni mevcuttur. Yerler numarasızdır.- 11 yaş ve altı çocuklar, etkinlik mekanına girişte kimlik ibraz edildiği takdirde, ebeveynlerinin yanında ücretsizdir. - 12 yaş ve üzeri tam bilete tabidir. - Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses kayıt cihazı vb. alınmayacaktır.     - VIP kategori biletleri; VIP yer ayrıcalığı içermektedir.- Kapı açılış: 20:15- Konser başlangıç: 21:00- Garanti Bankası’na ait kredi kartlarına Biletix web sitesi üzerinden yapılan işlemlerde %20 indirim sağlanacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT