Ayağa Kalk! Dans Et!

Tarihler: 02 Mayıs 2023 Salı ~ 02 Mayıs 2023 Salı 02 Mayıs 2023 20:30

Yer: ENKA Oditoryumu

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sadi Gülçelik Spor Sitesi İstinye Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 276 22 14

Web: http://www.enkasanat.org/

E Posta: enkakultur@enka.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2023 ~ May 2, 2023

Küratörlüğünü Tuğçe Ulugün Tuna’nın üstlendiği çağdaş dans gösterisi bu alanda çalışan, üreten emekçi akademisyen ve koreografların eserlerinden oluşuyor. Gösteride Aslı Öztürk, Melih Kıraç, Umut Özdaloğlu, Hilal Sibel Pekel, Canan Yücel Pekiçten, Tuğçe Ulugün Tuna’nın koreografileri izleyiciyle buluşuyor.

Küratör

: Tuğçe Ulugün Tuna

Etkinlik Kuralları:

- ENKA Sanat tarafınca gerçekleşecek etkinliklerin tümü, özel kurallara tabidir. Etkinliklere katılan herkes ENKA Sanat tarafından alınan tüm kurallara uymayı ve yaptırımları kabul etmiş sayılır.

- İndirimli biletler öğrenci, öğretmen ve ENKA Grup Şirketleri çalışanlarını kapsamaktadır.

- Misafirlerin bilet aldıkları koltuk numaralarında oturmaları zorunludur. Etkinlik boyunca satın alınan koltuk numaralarında oturulması gerekmektedir. Bu kurala uymayan ve yer değişikliğinde ısrar eden katılımcılar mekân dışına alınacaktır.

- Engelli, hamile vb. izleyicilerin oturma düzeninde bu kişiler için belirlenmiş yerlere yerleştirilebilmelerini sağlamak amacıyla etkinliğe gelmeden önce 0212 705 60 50 numaralı telefonu arayıp bilgi vermeleri gerekmektedir.

- Etkinlik katılımcılarının, etkinlik başlangıç saatinden en az 1 saat önce dijital biletiyle birlikte etkinlik mekânı kapısında olacak şekilde hazır olması gerekmektedir.

- Geç gelen izleyiciler tiyatro gösterilerinde ara varsa arada; konser, dans, performans gibi gösterilerde uygun olan ilk alışta alınır. Aksi durumlarda alınmaz.

- Aksi belirtilmedikçe (çocuklara özel etkinlikler hariç) etkinliklere 7 yaşından küçük çocukların getirilmemesi rica olunur. 7 yaş ve üstü bilete tabidir.

- ENKA Sanat diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.

- Sınırlı sayıda öğrenci bileti mevcuttur. Girişte öğrenci kimliği kontrolü yapılacak, geçerli bir öğrenci kimliği bulundurmayan izleyicilere öğrenci biletiyle en düşük tam bilet kategorisi arasındaki fark tutarında bilet kesilecektir. - ENKA SANAT etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

- Etkinlik mekânına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.

- Etkinlik mekânına kamera ve fotoğraf makinesi sokmak yasaktır. Kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır.

- Etkinliğin türüne göre sessiz olunması ve telefonların kapalı/sessiz konumda tutulması gerekmektedir.

- 5277 Sayılı Yasa 2/4. Maddesi kapsamında tesisimiz içinde tütün ürünleri içilmesi yasaktır.

- Tüm gösteri mekânlarında sağlık personeli bulundurulmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT