Moscow State Ballet - Spartacus Bal

Tarihler: 09 Eylül 2018 Pazar ~ 09 Eylül 2018 Pazar 09 Eylül 2018 21:15

Yer: Marmaris Amfi Tiyatro

Ücret: 1. Kategori - 129.00 TL 2. Kategori - 106.00 TL 3. Kategori - 89.50 TL 4. Kategori - 78.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 9, 2018 ~ Eyl 9, 2018
Dünyaca ünlü bale topluluğu Moscow State Ballet Topluluğu eylül ayında yeniden Türkiye’de…

Dünya çapında tescillenmiş 34 sanatçısı ile Türkiye’de olacak olan topluluk turneye gittiği 30’a yakın ülke ve yüzlerce şehirde büyük beğeni kazandı. Geçtiğimiz yıl Türkiye’de 3 ilde Kuğu Gölü Balesini sahneleyen topluluk 10.000 ‘i aşkın izleyiciye ulaşıp, büyüleyici performanslarıyla binlerce hayran kazandı. Moscow State Ballet, 9 Eylül’de Marmaris Açıkhava Tiyatrosun’daki Spartacus balesi gösterisi ile izleyicileriyle buluşturacak.

Spartacus:
Ünlü Ermeni besteci Aram Ilyich Khachaturian’nın 1953’de bestelediği, ünü kendi adının önüne geçen eseridir. Spartacus’ün hikayesi onun Romalı Konsül Classus’a esir düşmesi ile başlar. Karısı köle olarak kendisi ise gladyatör olarak kullanılan Spartacus bir arena savaşında yakın arkadaşını öldürmeye zorlanır ve bunu reddettiği için zindana atılır. Bunun üzerine diğer gladyatör arkadaşları ve çok sayıda kölenin desteğini arkasına alarak devrim niteliğinde büyük bir ayaklanma başlatır. Aslında köleliğe karşı değil de sadece kendi özgürlüklerine kavuşmayı isteyen Spartacus ve yandaşları tüm Roma ordularına korku salarken nihayetinde kendi iç anlaşmazlıklarının yaratmış olduğu zayıflık yüzünden yenilgiye uğrayacaklardır.

Besteci: Aram Ilyich Khachaturian 
Süre: 2 perde – 80 dk 
Koreografi: Mikhail Lavrovsky & Irina Lazareva
Başroller
Spartacus: Sergei Skvortsov 
Crassus: Alexey Konkin 
Valeria: Lyudmila Titova 
Calista: Veronika Zemlyakova

- PDF bilet uygulaması vardır.Biletlerinizin çıktılarınızı yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.- 7 Yaş altı salona alınmaz 7 Yaş ve üzeri bilete tabidir.- Etkinlik başlamadan 15 dk.önce salondaki yerinizi almanız gerekmektedir. Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Organizasyon firması bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahitir.- Organizasyon firması katılım şeklini uygun bulmadığı kişi veya kişileri bilet ücretini iade ederek içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT