Saint-Petersburg Klasik Bale

Tarihler: 05 Mart 2020 Perşembe ~ 05 Mart 2020 Perşembe 05 Mart 2020 21:00

Yer: Türker İnanoğlu Maslak Show Center

Ücret: 1. Kategori - 250.00 TL 2. Kategori - 200.00 TL 3. Kategori - 180.00 TL 4. Kategori - 160.00 TL 5. Kategori - 140.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii (Darüşşafaka Kampüsü Yanı) Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Faks: 0212 286 66 79

Web: http://www.timshowcenter.com

E Posta: info@timshowcenter.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 5, 2020 ~ Mar 5, 2020
Balenin Mücevherleri TİM Show Center’da…

Rus balesinin en seçkin bale tiyatrolarından Saint-Petersburg Klasik Bale Tiyatrosu, ölümsüz eser “Kuğu Gölü” ile 4-5-6 Mart 2020 tarihlerinde kültür ve sabatın merkezi TİM Show Center’da…

Her yıl olduğu gibi bu sene de İstanbullu baleseverler, kültür ve sanatın merkezi TİM Show Center’da buluşuyor. Dünyaca ünlü topluluk Saint-Petersburg Klasik Bale Tiyatrosu, 4-5-6 Mart 2020 tarihlerinde P.I. Çaykovski’nin ölümsüz eseri Kuğu Gölü ile İstanbul seyircisinin karşısında olacak. 

Saint-Petersburg Klasik Bale Tiyatrosu, klasik baleye getirdiği yenilikler, kullanılan olağandışı bale formları, farklı dans teknikleri ve zengin repertuvarıyla kısa zamanda dünyanın en çok tanınan bale tiyatrolarından biri haline geldi. 

Topluluk, 2015 yılında, Rusya ve Fransa'da yaptığı gösterilerle adını duyurmaya başladı. Uluslararası bale yarışmalarında birinci gelen Anton Ploom, Anastasia Lomachenkova, Svetlana Bednenko, Olesya Gapiyenko, Alexander Omar, Yuri Kalinin gibi dünyaca ünlü isimler yer aldı.

2016 yılında ise kalıcı bir ekip kuruldu ve “Kuğu Gölü”, “Uyuyan Güzel”, “Fındıkkıran”, “Giselle” ve bunun gibi bir çok klasik repertuvarın önemli eserleri The Hermitage Museums Theater, The Alexandrinsky Theater, The Bolshoi Drama Theater gibi  St.Petersburg'un en güzel sahnelerinde yer aldı. 

Temaları ifade ediş biçimi, mükemmel tekniği ve baş balerinlerin büyüleyici performanslarıyla Avrupalı, Amerikalı ve Rus eleştirmenlerin ilgi odağında yer alan Saint-Petersburg Klasik Bale Tiyatrosu bugüne kadar Rusya’da birçok şehirde ve dünya çapında birçok ülkede sahne aldı. 4-5-6 Mart 2020 tarihlerinde ise TİM Show Center’da baleseverleri büyülemeye hazırlanıyor.

- 6 yaş sınırı vardır. 6 yaş altı etkinliğe alınmamaktadır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT