Troya

Tarihler: 07 Ağustos 2018 Salı ~ 07 Ağustos 2018 Salı 07 Ağustos 2018 21:15

Yer: Aspendos Arena

Ücret: VIP - 180.00 TL Normal - 120.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Belkıs Belediyesi Karşısı Serik Antalya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 7, 2018 ~ Ağu 7, 2018
Efsanevi dans topluluğu Anadolu Ateşi'nden yüzyılın dans projesi Troya, sizlerle buluşmaya devam ediyor.

"Anadolu Ateşi dans topluluğu, Troya efsanesine hayat veriyor. Sanat tarihinin bu ölümsüz eserine, anayurdundan üç bin yıl sonra merhaba diyoruz. Hitit Kralı Tuthalia'dan Akhileus'a, Büyük İskender'den Roma İmparatoru Sezar'a, Pers kralı Kserkses'den Bizans kralı Konstantinus'a, Fatih Sultan Mehmet'ten Mustafa Kemal Atatürk'e kadar çağlar aşan dünya liderlerinin düşlerini süsleyen ışıklı şehir... 

Troya yıkıntılarından yükselen çığlık ve 3000 yıllık mistik bir düşün yeniden hayat buluşu...  Anayurdundan bütün insanlığa... Troya'da zaman, Troya'da mekan, Troya'da aşk ve sınırsallık... 

Yitik bir mitin gölgesinde sürdürülen hummalı bir çalışma, görmezden gelinen tarihe karşı bir tarih ve müzikal bir başkaldırı..."

Mustafa Erdoğan
Genel Sanat Yönetmeni

- Oturma düzeni mevcuttur. Yerler numarasızdır.- 11 Yaş ve altı çocuklar, etkinlik mekanına girişte geçerli ve resmi kimlik ibraz edildiği takdirde, ebeveynlerinin yanında ücretsizdir. - 12 Yaş ve üzeri tam bilete tabidir. - Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses kayıt cihazı vb. alınmayacaktır.      - VIP Kategori biletleri VIP yer ayrıcalığı içermektedir.- Garanti Bankası kredi kartlarına %20 indirim uygulanacaktır. Garanti indirimi sadece web sitemizden yapılan işlemlerde geçerlidir.- Kampanyaya dahil olan bilet adeti stoklarla sınırlıdır.- Kampanya yalnızca www.biletix.com web sitesinden yapılan işlemlerde geçerli olacaktır.- Kampanya,etkinliklere tanımlı olan Garanti indirimi ile birleştirilemez.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT