"SEVDİĞİ İŞİ YAPAN ÖMÜR BOYU ÇALIŞMAZ"

"SEVDİĞİ İŞİ YAPAN ÖMÜR BOYU ÇALIŞMAZ"

Tarihler: 05 Mayıs 2021 Çarşamba ~ 06 Mayıs 2021 Perşembe 05 Mayıs 21:00 - 06 Mayıs 22:00

Yer: SorGuru

Ücret: STANDART - 55 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2021 ~ May 6, 2021

Çoğumuz lisansı ergenlikte mesleğimizi ise yetişkinlikte seçiyoruz. Kariyerimize atılan ilk adımda daha liseye girerken alan seçiyoruz. Çok erken yaştayken lisansta okuyacağımız bölümü belirlememizi istiyorlar. Bu da pek çok kişinin kendini ait hissetmediği, yetenek ve hayâlleriyle örtüşmeyen bölümlerde okumasına yol açabiliyor. Ya da hayatın getirdikleri ve yeni öğrenilenler, lisansta okunandan daha farklı alanda çalışma hevesi getirebiliyor.

"Sevdiği işi yapan, bir gün bile çalışmış sayılmaz" demiş Konfüçyus bin yıllar önce. Mutlu hayatın sırrı; sevdiğin eş ve sevdiğin iştir demiş eski nesiller. Ömrünü adayacağın, kimliğini inşa edeceğin, dünyaya katkı sunacağın, her anını onunla ve onu düşünerek geçireceğin mesleği seçimi, hayatını seçmek demektir. Sevdiğin, mutlu olduğun ve karşılığını aldığını düşündüğün işi bulmak, hayatının akacağı nehri seçmek demektir.

Sen de kariyer haritanı henüz çizemediysen veya diplomandan ayrı bir mesleğe geçip kendine yepyeni bir yol haritası çizmek istiyorsan, gel bulutları kaldıralım, sana nefes aldıralım, güneşini ortaya çıkaralım! Mühendis olarak atıldığı kariyer denizinde iletişimci olarak yüzen Alper Akyüz'ün vereceği ilhamlarla biz de rotamızı çizelim. Kariyerinde 1000+ iş görüşmesi yapmış Alper Akyüz'le eğitime davetlisiniz.

BİLETLER:

1 - STANDART - 55 TRY
-

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT