15. Ankara Startup Zirvesi

15. Ankara Startup Zirvesi

Tarihler: 12 Aralık 2021 Pazar ~ 12 Aralık 2021 Pazar 12 Aralık 09:00 - 12 Aralık 17:30

Yer: Bilkent Otel ve Konferans Merkezi

Ücret: Online Bilet - 20 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2021 ~ Ara 12, 2021

Ankara’nın En Büyük Girişimcilik Zirvesi Start Alıyor: Ankara Startup Zirvesi

Türkiye’nin ilk startup zirvesi olma özelliği taşıyan Ankara Startup Zirvesi, kapılarını 15. kez girişimcilere açıyor. Bilkent Genç Girişimciler Topluluğu (YES) tarafından düzenlenen zirve, aynı zamanda üniversite öğrencileri tarafından düzenlenen en büyük girişimcilik etkinliği olarak biliniyor. Ankara’nın en büyük girişimcilik zirvesinde her yıl olduğu gibi bu yıl da girişimcileri, “girişimcilik” bombardımanı bekliyor. Yani girişimci adayları girişimciliğe doyacak!

Ankara Startup Zirvesi Nedir?

Ankara Startup Zirvesi, yine yeni fikirlerin doğuşuna tanıklık edecek. Startup Turkey ve Startup İstanbul gibi zirvelerden önce ekosistemde yerini alan Zirve'ye Bilkent Genç Girişimciler Topluluğu öncülük ediyor. Zirve; melek yatırımcıları, yatırım gruplarını ve web-mobil tabanlı projeleri olan girişimcileri bir araya getiriyor. Kâr amacı gütmeyen bu organizasyon, Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin girişimcilik ekosistemini geliştirmeyi amaçlıyor.

Türkiye’nin internet devriminde hak ettiği pozisyonu alabilmesi için katkı sağlamayı hedefliyor. Katılımcılara girişimcilik ekosistemini tanıtan zirve, girişim temelinde kariyer hedefi ortaya koyuyor. Özellikle üniversite öğrencileri için geniş bir vizyon sunuyor.

15. Ankara Startup Zirvesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da özel ödüllerle girişimlerin gelişimlerini destekleyecek. Bir startupa Bilkent Cyberpark’ta ofis, bir startupa ön kuluçka, Hacettepe Teknokent tarafından bir startupa ön kuluçka, Üretken Akademi tarafından bir startupa Girişim Destek Paketi, Innovatif Ankara tarafından ön kuluçka merkezleri ve ofisler sizleri bekliyor.

Connected2.me, Obilet, Anlatsin.com, Youthall (Stajım.net) ve Ganipara zirvenin bazı geçmiş finalistlerindendir. Şu ana kadar zirveden çıkan startup’lardan 2’si San Francisco Silikon Vadisinde faaliyetlerine devam etmekte olup Zirve'den çıkan tüm startupların toplam değerlemesi 500 Milyon Lirayı geçmiştir.

Bu bağlamda, Türkiye ekonomisine direkt katkısı olan sayılı üniversite kulübü etkinliklerinden biridir. Ankara Startup; Fortune Turkey, Ekomonist, Turkishtime, Capital ve Platin gibi birçok iş dergisinde; Sabah, Milliyet ve Hürriyet gibi birçok ulusal gazetede, Webtekno, Donanımhaber, Shiftdelete.net ve E-girişim gibi internet sitelerinde genişce yer bulmuştur.

Ankara Startup Zirvesi Konsepti

Ankara Startup’a çoğu üniversite öğrencisi yaklaşık 500 kişi katılacak. Her yıl 100’den fazla startup başvurusu alan etkinlikte ilk olarak zirvede yarışacak 20 startup belirlenecek. Seçilen 20 startup içinden 8 finalist startup, yatırımcı karşısında görücüye çıkacak. Diğer 12 startup ise, Elevator Pitch konseptinde jüri karşısında birer dakika içinde kendilerini ifade etmeye çalışacaklar.

Yatırım gruplarından bu sene aramızda 212, Galata Business Angels, Revo Capital, Startupfon, Diffusion Capital Partners ve İnventram Investment yer alıyor.

Ankara Startup Zirvesi Konuşmacıları

Ferhat Babacan - CEO/Co-Founder at Bluedot

Mustafa Alpay - CEO/Co-Founder at Bitlo

Kağan Işıldak - Co-Founder at Malwation

Kadir Can Kırkoyun - Founder of Üretken Akademi

Ömer Akarca - Angel Investor at Galata Business

Gülsüm Çıracı - Founding Partner at Startupfon

Altan Küçükçınar - Partner at Diffusion Capital

Cem Soysal - CEO at İnventram Investment

Detaylı bilgi için www.ankarastartup.com

BİLETLER:

1 - Online Bilet - 20 TRY
Çevrimiçi Bilet - İnternet Üzerinden Canlı Yayın

2 - Offline Bilet - 55 TRY
Yüz Yüze Bilet - Bilkent Otel ve Konferans Salonu

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT