A TASTE OF SUMMER

A TASTE OF SUMMER

Tarihler: 28 Ağustos 2021 Cumartesi ~ 29 Ağustos 2021 Pazar 28 Ağustos 14:00 - 29 Ağustos 00:00

Yer: ODTÜ MD Vişnelik Tesisleri

Ücret: 1. DÖNEM AVANTAJLI BİLET - 175 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 28, 2021 ~ Ağu 29, 2021

4 senedir elektronik müzik severleri açık havada buluşturarak benzersiz deneyimler yaşatan festival A Taste of Summer, yazın tadını çıkartmak isteyenlere farklı müzikal zevkler sunmakta..


Bu sene Joy Grup, Kite, Rave ANK ve Mixmag Turkey’in işbirliğiyle gerçekleşen A Taste Of Summer elektronik müziğin en ikonik isimlerini ağırlıyor. Ankara'nın en köklü etkinlik mekanı Odtü Vişnelik tesislerinde 28 Ağustos tarihinde gerçekleşecek etkinlikte, elektronik müzik severler muhteşem bir görsel ve işitsel bir şöleni deneyimleme fırsatı bulacaklar.


Bundan önceki etkinlerinde Oliver Huntemann, Victor Ruiz, Giorgia Anguili, Animal Picnic gibi dünyaca ünlü müzisyenleri ağırlayan A Taste of Summer, yaz sıcaklarının bunalan elektronik müzik severlere ferahlama olanağı tanıyacak.


14:00 / 00.00'a kadar devam edecek ve bir çok yabancı ve lokal sanatçının sahne alacağı A Taste of Summer 2021'de katılımcılar aralıksız müzik eşliğinde doğanın keyfini çıkaracak…


Etkinlik için sınırlı sayıda avantajlı bilet Biletino’da…

BİLETLER:

1 - 1. DÖNEM AVANTAJLI BİLET - 175 TRY

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT