Anne Baba Olmak

Anne Baba Olmak

Tarihler: 05 Aralık 2020 Cumartesi ~ 05 Aralık 2020 Cumartesi 05 Aralık 15:00 - 05 Aralık 16:15

Yer: Zoom

Ücret: Psikoloji - 40 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 5, 2020 ~ Ara 5, 2020

Zeynep Andonyadis, lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde tamamlamış ardından Okan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Klinik Psikoloji yüksek lisansını bitirip Klinik Psikolog unvanını almıştır.

Çocuk- genç ve aile bireylerine yönelik psikoterapi eğitimlerini almış, almaya da devam etmektedir.

Yıllar içerisinde pek çok sivil toplum kuruluşlarında görev almış, dezevantajlı çocukların hayata kazandırılması projelerine destek vermiştir. Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı, Make a Wish ve SosyalBen Vakfı gönüllü elçisidir.

Çocuk , genç bireyler ve aileler ile psikoterapi seanslarına Arkabahçe Psikolojik Danışmanlık ve Gelişim Merkezi’nde devam etmektedir.

Seminer hakkında;

Anne- baba olmak hem keyifli anları hem de pek çok sorunu beraberinde getiriyor. Bu seminerde anne-baba olmanın keyifli yanları ile birlikte zorlukları üzerinde de duracak; küçük yaştan başlayıp ergenliğin çetrefilli yıllarına kadar,  anne babalara çocukları ile iyi, sevecen ve sağlıklı ilişkiler kurmalarına yardımcı olabilecek önerileri paylaşacağım.

BİLETLER:

1 - Psikoloji - 40 TRY
Çocuk- Genç Psikolojisi - Ebeveynlik Atölyesi

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT