Barış Mercan ile Viskiquiz (interaktif, eğlenceli, tadımlı ve ödüllü yarışma)

Barış Mercan ile Viskiquiz (interaktif, eğlenceli, tadımlı ve ödüllü yarışma)

Tarihler: 13 Aralık 2020 Pazar ~ 13 Aralık 2020 Pazar 13 Aralık 21:00 - 13 Aralık 23:30

Yer: Zoom

Ücret: Tadım Seti - 155 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2020 ~ Ara 13, 2020

TADIM SETİ SATIŞI SADECE İSTANBUL İÇİN AÇIKTIR. İSTANBUL DIŞI SATIŞLARI KAPANMIŞTIR.

Barış Mercan (@veviski) ile birlikte ilk düzenlediğimizde çok sevilen Viskiquiz’in ikincisiyle karşındayız! Hemen şimdi tadım setini al, bu interaktif, eğlenceli, tadımlı ve ödüllü deneyimi kaçırma!

Viskiquiz, interaktif, eğlenceli, tadımlı ve ödüllü bir bilgi yarışmasıdır. Barış Mercan ile birlikte hazırladığımız quiz ve yapacağımız sohbet ile hem eğlenecek hem de viski kültürü hakkında yeni bilgiler öğreneceğiz. Beş bölümden ve her bölümde sekizer sorudan oluşacak quiz’de toplam 40 soru var. Bu sorulara hızlı ve doğru yanıt verenler arasından dereceye girecek olanlara sürpriz ödüllerimiz olacak.

Onur Balk’ın kurucusu olduğu Inspired Choice (@inspiredchoice.ic) ve Barış Mercan tarafından hazırlanan tadım setiyle bu quiz deneyimi bir boyut daha atlayacak. Miksolojistlerin hazırladığı tadım setindeki mix’lerin tadını hep birlikte çıkaracak ve mesafesizce sosyalleşeceğiz. Setin içinde, quiz deneyimine eşlik edecek tadımlık kuru meyve ve çikolata, üç mix ve bu karışımları zenginleştirecek bir eşlikçi bulunacak.

Viskiquiz ile hep birlikte quiz’in tadını çıkarmak için sabırsızlanıyoruz. Hemen şimdi tadım setini al, bu deneyimi birlikte yaşayalım.

Detaylar için bizi Instagram’da takip edebilirsin: https://instagram.com/te.mas.et 

ÖNEMLİ NOT:

Viskiquiz'e eşlik edecek tadım setini ücretsiz kargo ile İSTANBUL İÇİ adresine teslim edeceğiz. Setlerin adresine zamanında teslim edilebilmesi için biletini en geç 11 Aralık Cuma akşam saat 18:00'e kadar satın almış olmalısın. Bu zamandan sonra alınacak biletler için etkinlik saatinden önce teslimatı garanti edemiyoruz. Biz yine de elimizden geleni yapacağız, ancak setini zamanında yetiştiremeyecek olursak bilet ücretini iade edeceğiz. Biletini 11 Aralık tarihinden önce almanı önemle rica ediyoruz.

BİLETLER:

1 - Tadım Seti - 155 TRY
Quiz süresince deneyimlemek için miksolojistler tarafından hazırlanmış tadım seti. Set içinde hazır mix'ler, atıştırmalıklar ve bu karışımları zenginleştirecek bir eşlikçi bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT