Black Coffee - SBCNCSLY - Istanbul

Black Coffee - SBCNCSLY - Istanbul

Tarihler: 19 Haziran 2022 Pazar ~ 19 Haziran 2022 Pazar 19 Haziran 14:00 - 19 Haziran 23:55

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: Backstage - 2nd release - 1155 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 19, 2022 ~ Haz 19, 2022

Black Coffee, 19 Haziran Pazar günü Generic Music ve One Colony sunumu ile KüçükÇiftlik Park'a geliyor!


Geçtiğimiz yirmi yılda ‘En İyi Çıkış Yapan DJ’, ‘En İyi DJ’, ‘En İyi Albüm’ gibi sayısız ödüle layık görülen, dünyanın en büyük house müzik sanatçılarından Black Coffee, elektronik müziğin en önde gelen isimlerinden biri olarak yerini sağlamlaştırırken sınırları da yıkmaya devam etti. Güney Afrikalı sanatçı soul house, afro funk tarzı ve harikulade setleriyle elektronik müzik dünyasında yenilikçi bir dokunuşa imza attı.

Black Coffee’nin sıra dışı bir deneyime davet edeceği etkinliğin avantajlı dönem biletleri satışta!

#blackcoffee #genericmusic #onecolony #bilet

Kurallar

- Etkinlik 18 yaş ve üzeri katılımcılar içindir.
- Etkinlik biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.
- Etkinliğe ait bileklikler, etkinlik boyunca çıkarılmamalıdır.
- Organizasyon ve mekan yetkilileri, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. (İlk iş günü biletleme sitesi üzerinden iade talepleri gerçekleştirilir.)
- Etkinlik’e katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı organizatöre ait olup katılımcı etkinlik’e katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.
- Organizatörün programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
- Etkinlik süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Etkinlik alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası vb.) alınmayacaktır.
- Etkinlik alanına gelirken misafirlerimizin aşı kartını, aşı kartı yok ise PCR testi veya hastalığı geçirmiş olduğuna dair HES uygulaması üzerinden ilgili ibrazını yapması gerekmektedir. Aşı kartı/PCR testi olmayan katılımcıların etkinlik alanına girebilmeleri mümkün olmayacaktır.
- Etkinlik gişesi girişinde online biletinizi hazırlamayı ve biletinize uygun bilet kontrol noktasına girmeyi unutmayınız.

Yakın zamanda Covid-19 Omicron varyantının yayılmasıyla beraber alınan kamu sağlığı önlemleri gereğince, Güney Afrika’dan Avrupa’ya yapılan uçuş seferlerine bir süreliğine kısıtlama getirilmiştir.

Son 14 gün içerisinde Güney Afrika’da bulunmuş olan kişilerin Avrupa ülkelerine girişte 14 günlük karantina süreci sebebiyle sanatçının Aralık ayı Avrupa turnesi kapsamında 11 Aralık’ta KüçükÇiftlik Park’ta düzenlenecek olan Black Coffee etkinliği, 19 Haziran 2022 tarihine ertelenmiştir. Bilet satın almış katılımcılarımızın biletleri 19 Haziran 2022 tarihinde de geçerli olacaktır.

Bilet iadesi yapmak isteyen katılımcılar iade talebini, bilet satın almış olduğu platform üzerinden 14 Aralık Salı gününe kadar oluşturabilir.

BİLETLER:

1 - Backstage - 2nd release - 1155 TRY
Sınırlı sayıda avantajlı dönem bileti için geçerli fiyattır.

2 - 2nd release - 365 TRY
Sınırlı sayıda avantajlı dönem bileti için geçerli fiyattır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT