Boğaziçi Girişimcilik Akademisi

Boğaziçi Girişimcilik Akademisi

Tarihler: 15 Aralık 2021 Çarşamba ~ 19 Aralık 2021 Pazar 15 Aralık 19:00 - 19 Aralık 18:00

Yer: Zoom

Ücret: Erken Dönem Öğrenci Akademi - 45 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2021 ~ Ara 19, 2021

Sıradaki olmaya cesaret et!

Girişimcilik dünyası keyifli olduğu kadar heyecanlı, yorucu ve riskli. Bu yolculuktaki ilk adımını nereye doğru atacağına karar veremiyorsan BGA tam sana göre. Ekibini nasıl kuracağından müşterini nasıl seçeceğine, bir girişim için gerekli olacak hukuksal süreçlerden finans yönetimine, girişimciler için düşük bütçeli pazarlamanın önemine ve ürün geliştirmeye, melek yatırımcıya sunum yapmanın ve yatırım almanın inceliklerine kadar ihtiyacın olacak tüm konuları Boğaziçi Girişimcilik Akademisi’nde öğreneceksin.

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü bünyesindeki Girişimcilik ve İnovasyon Alt Kurulunun düzenlediği Boğaziçi Girişimcilik Akademisi, girişimciliğin pek çok alanına dair eğitimlerin ve workshopların gerçekleştirileceği etkinlik bu yıl 15-19 Aralık’ta ilk kez düzenleniyor. Online eğitim oturumlarında alanında yetkin konuşmacıları ağırlayacak olan Boğaziçi Girişimcilik Akademisi, yüz yüze gerçekleşecek workshop oturumlarında katılımcılara öğrendiklerini deneyimleme fırsatı sunacaktır.

*Eğitimler 15,16 ve 17 Aralık tarihlerinde 19.00-22.00 saatleri arasında online olarak gerçekleşecektir.

*Workshoplar 18 ve 19 Aralık tarihlerinde 10.00-17.00 saatleri arasında Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsünde fiziksel olarak gerçekleşecektir. Sadece sınırlı sayıda katılımcıya açık olacak workshoplara katılma şansı elde etmek için sırasıyla aşağıda yer alan adımları takip etmen yeterli!

-Workshop kategorisine giderek provizyonlu biletini al.

-bga@buik.net adresine özgeçmişin ile birlikte neden katılmak istediğini belirttiğin bir motivasyon yazısı gönder.

Seçilmen durumunda ekibimiz seninle iletişime geçerek biletini onaylayacak ve bilet satın alma işlemin tamamlanmış olacaktır.

Detaylı bilgi için https://ikboun.net/bogazici-girisimcilik-akademisi/ sitesini ziyaret edebilir ve bizimle iletişime geçebilirsin!



BİLETLER:

1 - Erken Dönem Öğrenci Akademi - 45 TRY
15,16 ve 17 Aralık tarihlerinde 19.00-22.00 saatleri arasında online olarak gerçekleşecek eğitim oturumları

2 - Erken Dönem Öğrenci Workshop - 85 TRY
18 ve 19 Aralık tarihlerinde fiziksel olarak 10.00-17.00 saatleri arasında Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsünde gerçekleşecek workshop oturumları

3 - Erken Dönem Mezun Akademi - 65 TRY
15,16 ve 17 Aralık tarihlerinde 19.00-22.00 saatleri arasında online olarak gerçekleşecek eğitim oturumları

4 - Erken Dönem Mezun Workshop - 105 TRY
18, 19 Aralık tarihlerinde fiziksel olarak 10.00-17.00 saatleri arasında Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsünde gerçekleşecek workshop oturumları

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT