Boğaziçi Mühendislik Zirvesi

Boğaziçi Mühendislik Zirvesi

Tarihler: 16 Nisan 2021 Cuma ~ 18 Nisan 2021 Pazar 16 Nisan 10:00 - 18 Nisan 16:15

Yer: Online

Ücret: Kombine Öğrenci - 15 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2021 ~ Nis 18, 2021

Boğaziçi Mühendislik Zirvesi; 106 yıllık tarihiyle Türkiye'nin en eski ve köklü öğrenci kariyer kulübü olan Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü (ENSO) tarafından düzenlenen, 3 gün boyunca alanında lider şirketlerden üst düzey yöneticiler ile geleceğin idealist mühendisleri olan öğrencileri bir araya getirmeyi amaçlayan Türkiye’nin en prestijli kariyer zirvelerindendir.

BMZ’yi ayrıcaklıklı kılan ; sektörün en prestijli firmalarından gelen üst düzey yöneticilerin kariyerlerindeki dönüm noktalarını, başarı ve başarısızlık hikayelerini anlattıkları liderlik seminerleridir. Online sunumlar olarak 3 gün boyunca gerçekleşecek bu seminerlerde C-level yöneticilerin ilham verici konuşmalarını dinleme fırsatı bulabilir,  kariyer basamaklarını kendin inşa edebilirsin.

BMZ’de Networking Room sayesinde sektörün lider şirketlerine ayrılan online odalarda üst düzey yöneticiler ve şirket görevlileri ile birebir iletişim kurup şirketleri daha yakından tanıma fırsatı elde edebilirsin. Online ortamda gerçek bir networking ortamı oluşturarak hayalindeki sektör ve şirket hakkında bilgi alabilir, aklındaki sorulara birinci ağızdan cevap bulabilirsin.

Boğaziçi Mühendislik Zirvesi’nde ayrıca üst düzey yöneticilere kendinizi gösterebileceğiniz ve teorik bilgilerinizi pratiğe dökme şansı bulabileceğiniz ödüllü vaka analiz çalışmaları, workshoplar ve mülakatlar da olacak. Katılımcılara bir takım içinde çalışarak kendini geliştirme ve staj bulma gibi imkanlar sağlayan vaka çalışmaları, iş hayatına bir adım önde başlamanızı sağlayabilir.

**Katılımcı Şirketler: Siemens, Definex, Nobel İlaç, Adcolony, Opetfuchs, Otokoç, Deloitte, Ford Otosan, Intertech, TUSAŞ, Bakioğlu Holding, Sanofi, Karsan, Kordsa, Oyak Renault, Şişecam, Vodafone, Pegasus, Mavi, LC Waikiki, Yaşar Holding, Argela Yazılım, Flo, SOCAR

Lc Waikiki ile düzenlenecek workshopa katılarak teorik bilgilerinizi uygulamaya dökme şansı elde edebilir, Opet Fuchs ile düzenlenecek mülakat simülasyonuna katılarak da kariyerinize sağlam bir adım atabilirsiniz.

**Boğaziçi Mühendislik Zirvesi katılımcılarına özel çekilişlerle;

3 kişiye Pegasus'tan yurtiçi-yurtdışı istediği yere gidiş dönüş uçak bileti hediye!

3 kişiye Yves Rocher Bakım Seti hediye!

3 kişiye Toptalent Business School işbirliğiyle Online Sertifika Programı hediye!

5 kişiye Flo'dan 100₺ İndirim Çeki Hediye!

5 kişiye Bad Bear'dan 50₺ İndirim Çeki Hediye!

Instagram : @bounmuhendislikzirvesi

*Etkinliğimiz sertifikalıdır.

Boğaziçi Üniversitesi Öğrencisi iseniz  "boun.edu.tr" uzantılı mail adresi ile bilet almanız zorunludur, bu mail adresi üzerinden iletişime geçilecektir.

*Toplu alımlar için bizimle iletişime geçiniz.

Etkinlikten önce mailinize size özel şifreli link gönderilecek ve katılımınız sağlanacaktır. Lütfen aktif olarak kullandığınız mailinizi giriniz.

**Not: Networking Room bileti 17-18 Nisan tarihlerinde sunumlarla eş zamanlı olacak online şirket stantlarını kapsamaktadır. Networking Room bileti ile Liderlik Seminerleri ve ilk gün olacak şirket sunumlarına katılım olmamaktadır. Kombine bilet ile ise tüm etkinliklere katılım sağlanmaktadır.

BİLETLER:

1 - Kombine Öğrenci - 15 TRY
Liderlik Seminerleri + Online Stantlar

2 - Kombine Mezun - 35 TRY
Liderlik Seminerleri + Online Stantlar

3 - Networking Room Öğrenci - 15 TRY
Online Stantlar

4 - Networking Room Mezun - 25 TRY
Online Stantlar

5 - Liderlik Seminerleri Öğrenci - 20 TRY
Sunumlar

6 - Liderlik Seminerleri Mezun - 35 TRY
Sunumlar

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT