Ç.E.K ile Yaşam Ağacımızı Süslemek

Ç.E.K ile Yaşam Ağacımızı Süslemek

Tarihler: 23 Aralık 2020 Çarşamba ~ 23 Aralık 2020 Çarşamba 23 Aralık 20:00 - 23 Aralık 22:00

Yer: Zoom

Ücret: Genel - 205 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2020 ~ Ara 23, 2020

“İyimserler ve kötümserler: Son yirmi beş yıldır onları inceliyorum. Kötümserler dünyayı dosdoğru gördüklerinden gerçeğin insafına kalmışlardır. İyimserler ise kayıtsız bir evren karşısında neşelerini yitirmemelerini sağlayan devasa bir savunma sistemine sahiptirler. Onlar yenilgiden kolayca etkilenmezler. Kötü bir durumla karşı karşıya kaldıklarında, bunu bir meydan okuma olarak algılar ve daha çok çabalarlar.” Pozitif Psikolojinin kurucusu Martin Seligman böyle diyor. 

İletişim Danışmanı ve Yönetici Koçu Çiğdem Eren Kiziroğlu’nun fasilitasyonu ile gerçekleştirilecek bu atölyede biraz duraklayıp içimize bakma fırsatı bulacak; kendimize koyduğumuz iç engelleri ve bize ilham verebilecek, pusula olabilecek yanlarımızı keşfedecek; yeni olasılıkları görebilmek ve iyimser bir bakış geliştirmek üzere keyifli bir çalışma yapacağız.  

Konular & Kazanımlar 

  • İçimdeki Ben – Kişiliğimizden ve değerlerimizden kaynaklanan ihtiyaçlarımızı fark etmek. 
  • Ruh- Zihin – Beden Dengesi - Bütünleşik varlığımızın temeli olan üçlü dengenin işleyişini irdelemek. Alışkanlıklarımızın dışına çıkıp beden, kalp ve zihnin içinde daha derinden, farkındalıkla yaşamanın yollarına alan açmak. 
  • İçimdeki Engeller – Olumsuz koşullara ve kendimizi engellediğimiz düşüncelere dair bilinçli bir farkındalık ve şefkatli bir kabul geliştirmek. 
  • İçimdeki Mümkünler – Kaynaklarımızı, güçlü yönlerimizi ve gelişim alanlarımızı görebilmek. 
  • Dışavurumcu Sanat ile “Yaşam Ağacım” çalışması

BU ATÖLYEYE KATILMAK İÇİN

Daha önce hiçbir sanat deneyiminiz olmaması ya da kendinizle hiç çalışmamış olmanız engel değildir. Dışavurumcu sanat çalışmaları, içimizden yansıyanları üç boyutlu olarak görebilme alanı yaratmayı amaçlar. Not defteri dışında, büyük boy beyaz resim kağıdı/karton ve renkli kalemler yeterli olacaktır. 

Yeni bir takvimin eşliğinde kendisine ve/ya sevdiklerine efsunlu bir keşif yolculuğu armağan etmek isteyen; iyimser bir bakışla kendisi ile çalışmayı arzu eden herkes için uygun bir programdır. 

Çiğdem Eren Kiziroğlu Hakkında

Çiğdem Eren Kiziroğlu, 1979’da Ankara’da doğdu. Yüksek lisans diplomasını New York’ta alıp 2 yıl orada kaldı; İstanbul’da 6, Amsterdam’da 4 yıl yaşadı. 12 yıllık bir aradan sonra, ailevi gerekçelerle Ankara’ya döndü. Apayrı kentler, farklı kültürler, bambaşka roller içinde, keyifle insan biriktiriyor. 

Çiğdem Eren Kiziroğlu’nun 16 yıllık uluslararası kurumsal kariyeri boyunca, sektör fark etmeksizin, işinin odağında her zaman insan ilişkileri ve iletişim yer aldı. Bu deneyimlerinden öğrendiklerini ve dünyanın farklı kentlerinde yaşarken edindiği vizyonu ileri taşımak amacıyla, 2015 yılından itibaren kişisel gelişim ekseninde 1000 saati aşkın sınıf içi eğitim programına katıldı. 

Bireylere ve kurumlara gelişim yolculuklarında rehberlik ediyor. Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği’nin (ICF), ACC ünvanlı akredite koçu. 2016 yılından bu yana aktif olarak eğitmenlik, iletişim danışmanlığı ve yönetici koçluğu yapıyor. 

Evli ve bir çocuk annesi olan Kiziroğlu’nun, bugüne dek T24 internet gazetesinde köşe yazıları, çeşitli seyahat dergilerinde gezi yazıları, karma kitaplarda öyküleri yayımlandı. Seyahat etmeye, dans etmeye ve oyun oynamaya bayılıyor. İyi yemeklere, iyi kitaplara ve iyi filmlere doyamıyor. Yaşam boyu öğrenmenin hiç bitmediğine, değişimin her dem mümkün olduğuna ve koçluk yolculuğunun büyüsüne inanıyor. 

BİLETLER:

1 - Genel - 205 TRY

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT