ÇOCUĞUNU YILDIZINDAN TANI

ÇOCUĞUNU YILDIZINDAN TANI

Tarihler: 20 Şubat 2021 Cumartesi ~ 31 Mart 2021 Çarşamba 20 Şubat 15:00 - 31 Mart 13:00

Yer: ZOOM

Ücret: Katılım Ücreti - 730 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 20, 2021 ~ Mar 31, 2021

Bileti satın aldıktan sonra mail ile randevu tarihini beraber belirleyeceğiz. 

Çocuğunuzla ilişkinizde dalgalanmalar mı var?

Davranışlarını anlamakta mı zorlanıyorsunuz? Öğrenim hayatını naısl yönlendireceğiniz konusunda endişeleriniz mi var? 

Okula başlayacak, 2 yaş krizi ya da ergenlik dönemi endişleri mi yaşıyor? Rahat olun bu seanstan sonra çok şaşıracaksınız!

Çocuğunuzun doğduğu günü ve dakikayı  değiştiremeseniz de bunları bilerek onu daha iyi anlayabilir ve mutlu bir hayat kurması için farkındalıkla yönlendirebilirsiniz!

Mindful ebeveynlik bakış açısı ile gökyüzünün bilgeliğini harmanladığımız Çocuğunu Yıldızından Tanı Doğum Haritası Analizi seansında çocuğunuzun özburç, ay burcu, yükselen ve tepe noktası analizine göre alacağınız duygusal ve davranışsal ipuçları ile biriciğinizin  güçlü yönlerinin, ruhsal ihtiyaçlarının ve eğitim hayatınına dair potansiyelinin farkına varıp geleceğe dair kararlarınızı gönül rahatlığı ile alacaksınız.

Size özel birebir gerçekleşecek 1,5 saatlik Zoom seansında kendinizin ve çocuğunuzun doğum haritası ile çocuğunuzun mizacını yıldızların perspektifinden keşfederken bir sorularınıza ebeveyn koçluğu ile ailenize özel çözümleri beraber geliştireceğiz.

Seans öncesi sizden Anne ve Çocuk ayrı ayrı doğum yeri doğum tarihi ve doğum saati bilgilerinizi rica edeceğiz ve doğum haritası hazırlığı tamamlandığında hemen birebir seans planlamamızı gerçekleştireceğiz. Merak ettikleriniz için zeynepy@limitsizkocluk.com ve 0532 677 78 05'ten Zeynep Yılmaz'a ulaşabilirsiniz. 

BİLETLER:

1 - Katılım Ücreti - 730 TRY
Etkinlik birebir görüşme olarak gerçekleşcektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT