Delegasyon ve Görev Verme Sanatı

Delegasyon ve Görev Verme Sanatı

Tarihler: 05 Şubat 2022 Cumartesi ~ 05 Şubat 2022 Cumartesi 05 Şubat 10:00 - 05 Şubat 22:30

Yer: Zoom

Ücret: webinar - 590 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2022 ~ Şub 5, 2022

İnovatif bakış açısı ile profesyonel dünyada geçerli bilgilere dayalı olarak hazırlanan bu eğitim programı, katılımcıların liderlik kabiliyetlerini geliştirmeyi ve yöneticilik vizyonlarına değer katmayı hedeflemektedir.

Günümüzdeki işletmelerde uzmanlıklar ile birlikte yöneticilik pozisyonları da tanımlanmaktadır. Yönetici pozisyonlarında çalışacak kişilerin, pozisyonun gerektirdiği işleri yapabilmeleri ve kendilerine bağlı kişileri idare edebilmeleri gerekmektedir.

İyi bir yöneticilik için ise yönetim biliminde tanımlanan temel yaklaşımların bilinmesi gerekir. Bu programın amacı firmalarda yönetici pozisyonunda olan veya yönetici adayı olan kişilere, insan yönetiminde ve işlerin yönetiminde temel bilgileri aktarabilmektir. Katılımcıları yöneticilik konusunda eğitmek ve bilinçlendirmektir.

Eğitim İçeriği ve Konu Başlıkları:

*Nedir, ne değildir, faydaları nelerdir?
*Neden yapamıyoruz?
*Ne zaman yapılmalı?
*Kime görev verilmeli?
*Görevlendirmenin 6 seviyesi,
*Kendi stilinizi seçin,
*İyi delegasyonun IDEAL adımları,
*Belirle, Açıkla, Yetkilendir, Bırak, Destekle ve Ölç,
*İletişimde ‘emir tekrarı’,
*Kontrol hissinin kaybı ve başa çıkma,
*Destek almak,
*Mikro Yönetim ve belirtileri,
*Sakınmak için yapılacaklar,
*Çok çalışmak mı çok iş yapmak mı,
*Çalışanı yüceltmek ve takdir

Konuşmacı

Berrin Yangınözü
Yönetim Danışmanı ve Eğitmen

Kısa Özgeçmiş:
9 Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliğini ilk 4 senede tamamlayarak, Mühendislik fakültesini 2.cilikle bitirdi. Kanada Newfoundland ve Hong Kong Üniversitesinde Burslu okuma fırsatı yakaladı.

Dünyanın jeoloji ve jeofizik konusunda çok başarılı bilim insanları ile çalışıp Tibet’te çalışan ilk bayan bilim kadını ünvanını aldı.

Praktiker/Metro AG bünyesine sektörden olmayıp dışarıdan katılan ilk bayan satınalma müdürü ünvanını alarak ve kısa sürede gelecek vaat eden yöneticiler klasmanına girerek Boğaziçi Üniversitesinde MBA yapma fırsatı yakaladı.

Bursa’da ilk yerel yapı maket açılışı ve danışmanlığı yaptı. Koçtaş Grubuna dışarıdan alınan ilk mağaza-operasyon Müdürü oldu.

Best Buy TR operasyonunda İzmir’de açılan ilk mağazasında Genel Müdür ünvanını alarak BB kültürünün, ekip oluşturulması ve eğitim aşamalarında görev aldı.

Şimdi, belirli kuruluş ve yöneticilere Perakende konusunda danışmanlık; Uluslar arası ve Türkiye de bireysel ve Kurumsal Koçluk Sertifikasyon Programlarında Öncü Kurum Livcon’un ilk Advanced Master-premium ve kurumsal mentörlerindendir.

Kurumsal-Bireysel Koçluk, küçük ve Orta ölçekli şirketlerde kurumsallaşma, markalaşma ve 1.-2. kuşak çalışmaları yönetici ve danışmanlığı, kurumsal iç yönetim danışmanlığı, İzmir Ekonomi Üniversitesi PT öğretim üyeliği (organizasyon, yönetim , satış, pazarlama, iletişim ve perakende konularında) yapmaktadır.

Türkiye Perakendeciler Derneği Federasyonu- EGE PERDER eğitmenliği, Market ve Mağaza dergisi, Peratrend ve Perakende.org portallarında uzmanlık alanı olan perakende ile ilgili köşe yazarlığı yapıyor.

BİLETLER:

1 - webinar - 590 TRY
zoom

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT