Dijital Ortamda İletişim

Dijital Ortamda İletişim

Tarihler: 31 Ekim 2020 Cumartesi ~ 31 Ekim 2020 Cumartesi 31 Ekim 21:00 - 31 Ekim 22:30

Yer: Zoom

Ücret: Kişisel Gelişim - 180 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 31, 2020 ~ Eki 31, 2020

Eğitim İçeriği Hakkında

Hayatımızdaki kayıpların %80 inin iletişim temelli olduğunu biliyor musunuz?

İletişimde beden dilinin önemini bilmeyen yoktur. Kişisin hal ve tutumunu beden dilinden anlar, sesin tonu ve tınısıyla anlamlandırır ve söz ile iletişimi tamamlarız.

Dijital ortamda ise, Beden dili, söz tonu ve tınısı yeteri kadar olmadığı için, yanlış anlaşılmalara daha fazla maruz kalmaktayız.

Bu eğitimimizde, yanlış anlaşılmanın önüne geçerek, dijital ortamda nasıl okumalıyız? nasıl anlamalı ve nasıl davranmalıyız? gibi soruların cevaplarını birlikte arayacağız.

 

Eğitimi incelemek için tıklayabilirsiniz https://www.potansiyelim.com/online-egitim/dijital-ortamda-iletisim/

Eğitim zamanında, canlı sınıfa gimek için tıklayınız. https://zoom.us/my/potansiyelim

 

Potansiyelim.com Hakkında:

İnternetin gelişmesi ve yayılmasıyla, eğitimin, sınıflardan çıkarak, ceplere gireceğini yıllar önce anlayan ve naçizane geleceği gören bir eğitim kurumuyuz. 2011 yılında kurulduk. Bu alanda hizmet üreten Ülkemizin ilk eğitim kurumuyuz.  

Geçtiğimiz 9 yıl içinde 20.000 saatin üzerinde online canlı sınıf eğitimi vererek, bu alanda ulaşılması zor bir rekora imza attık. Her eğitimimizde, eğitim kalitemizi ölçümleyerek, daha iyi nasıl olurdu? Sorusuna cevaplar arayarak, her gün kendimizi daha da geliştirmeye çalışıyoruz.  

Gelişmiş ölçme ve değerlendirme tekniklerimiz sayesinde, eğitimlerimizin tamamının, yüz yüze eğitimlerde bir tam günde verilen eğitimlere göre 3,2 kat daha verimli olduğunu ispatladık.  

Online eğitim bizim ana uğraşımız, pandamı öncesinde de online eğitimler veriyorduk, her şey normale döndüğünde de online eğitimler vereceğiz. Kaydolacağınız eğitimlerde, eğitmenin yetkinliği kadar, eğitenin online eğitim yetkinliğine de dikkat etmenizi öneririz.  

Potansiyelim.com olarak, alanlarında deneyimli, 50 den fazla eğitmen ile çalışıyoruz. 9 yılda biriktirdiğimiz tüm deneyimi, Eğitmenlerimizle de paylaşarak, yüz yüze eğitimlerden çok daha başarılı online eğitimleri değerli birey ve kurumlar ile buluşturuyoruz.  

Hem eğitmenlerimizi tanımanız hem de güzel konularda bilgilenmeniz için, haftada en az bir ücretsiz seminer düzenliyoruz. Seminer ve eğitim takvimimizi  buradan https://www.potansiyelim.com/etkinlik/ görebilirsiniz.  

Deneyimimiz güvencemizdir.  

 

BİLETLER:

1 - Kişisel Gelişim - 180 TRY
İletişim

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT