ELVAN OMAY İLE HAYATI YENİDEN ANLAMLANDIRMAK

ELVAN OMAY İLE HAYATI YENİDEN ANLAMLANDIRMAK

Tarihler: 23 Mayıs 2021 Pazar ~ 23 Mayıs 2021 Pazar 23 Mayıs 14:00 - 23 Mayıs 16:30

Yer: Zoom

Ücret: TSOL Istanbul Online Atölye - 170 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2021 ~ May 23, 2021

Hayatın anlamı üzerine fazla açık ya da yoğun bir biçimde düşünmek olağandışı, talihsiz ve hatta neredeyse gülünç bir meşgale gibi görünebilir. Elbette bu, biz sıradan ölümlülerin kafa yorması gereken ya da bizi pek ileri götürecek bir iş değildir.

İşin gerçeği, konu herkes içindir; anlamlı bir varoluş hepimizin üzerine düşünmesi, tanımlaması içindir. Hayatı neyin anlamlı kıldığı sorusu kişisel olarak yanıtlanmalı; vardığımız sonuçlar bilhassa bize özgü olmasalar bile.

Bu ders aşktan aileye, arkadaşlıktan işe, kendini tanımaktan doğayla ilişkimize; hayatı anlamlı kılma potansiyeli olan bir dizi seçeneği yeniden değerlendirir. Neden bazı şeyler anlamlı iken diğerleri anlamlı değildir, öğreniyoruz. Yapıp ettiklerimize ve deneyimlerimize nasıl daha fazla anlam katabileceğimizi düşünüyoruz. Bu çok etkileşimli ders, hayatın bu büyük sorusu üstüne düşünürken pratik ve kışkırtıcı bir rehber olmayı amaçlar.

Şunları ele alıyoruz:

  • Anlamlı bir hayat, şefkat, ilgi, temas, kendini anlama, sempati, akıl ve yaratıcılık ile bağlanmış bir dizi yüksek kapasitemizden faydalanır ve onları kullanır.
  • Anlamlı bir hayat, gündelik hoşnutluktan çok kendini gerçekleştirmeyi hedefler. Anlamlı bir hayat sürüyor olabiliriz ama yine de sıklıkla kendimizi kötü bir ruh halinde bulabiliriz. Ya da aksine, yüzeyde sıklıkla eğleniyor gibi görünürken aslında, çoğunlukla anlamsızca yaşıyor olabiliriz.
  • Haz kendini anında ortaya koyarken anlamdan aldığımız tat anlaşılması daha zor olabilir.

Atölye Lideri

Elvan Omay İzmir Amerikan Lisesi’nden mezun olduktan sonra 1991’de Boğaziçi Üniversitesi İşletme’yi bitirdi. Nokta, Aktüel ve Milliyet Dergi Grubu’nda muhabirlik ve editörlük yaptı. National Geographic Türkiye’nin yayın yönetmenliğini üç yıl yürüttü. Daha sonra kariyerine kurumsal iletişim ve pazarlama alanında devam etti. Efes Pilsen, Hürriyet, Shell Türkiye’de çalıştı. Kuruluş yıllarında Özyeğin Üniversitesi’nin iletişim direktörlüğünü, ardından Bilgi Üniversitesi’nin PR direktörlüğünü üstlendi. 2011-2012 yıllarında Özyeğin Üniversitesi’nde Executive MBA’i bitirdi.

Bu süreçte ve hala en büyük tutkusu keyif, sosyal fayda ve öğrenmeyi buluşturan projeler, deneyimler, içerikler tasarlamak ve hayata geçirmek... Hürriyet’in “Aile İçi Şiddete Son”, Özyeğin Üniversitesi’nin “Hayatının Oyunu” gibi yenilikçi ve ödüllü kampanyaları geliştirdi. Son projesi The School of Life’ı İstanbul’a getirmekti.

Atölye Hakkında

Atölyemiz, 14.00 – 16.30 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Zoom platformu üzerinden sunduğumuz online atölyemiz için kaydınızı yaptıktan sonra, etkinlik için bağlanacağınız link ve online deneyim hakkındaki faydalı ön bilgiler, etkinlikten 2 saat önce e-posta adresinize gönderilecektir.

BİLETLER:

1 - TSOL Istanbul Online Atölye - 170 TRY

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT