Emre Hasan Saylık ile GELECEĞİN İNSANI - Homo Sapiens Mobilus XL

Emre Hasan Saylık ile GELECEĞİN İNSANI - Homo Sapiens Mobilus XL

Tarihler: 09 Şubat 2021 Salı ~ 09 Şubat 2021 Salı 09 Şubat 20:00 - 09 Şubat 22:00

Yer: ZOOM - Geleceğin İnsanı

Ücret: Genel - 155 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2021 ~ Şub 9, 2021

Yakın gelecek insanı nasıl biri olacak, nasıl yaşayacak diye bakıyoruz. Derken bugünkü kendimizle buluşuyoruz.

Bu online buluşmamızda, insanlık üzerine ve gelecekteki insanların nasıl olabileceği üzerine kafa yoruyoruz. Güncel kafa karışıklıklarımıza, duygusal dertlerimize veya davranış meselelerimize kısa yoldan çözüm aramaya ise girmiyoruz.

Onun yerine “geleceğin insanı” nasıl bir şey olacak diye bakıyoruz. Hep beraber ama kendi gözlüğümüzle “insan” üzerinde oynamaya başlıyoruz. Nasıl giydireceğimiz, nasıl yaşatacağımız neler yaptıracağımız keyfimize kalmış. Sonuçta kafalarımız ışıldıyor; düşünüyoruz, fikir geliştiriyoruz, duyguları tarif ediyoruz ve eğleniyoruz.

Geleceği konuşalım derken bir bakıyoruz, bugünkü ben için kendimde neler keşfetmişim neler..? Gelecekteki insanlık üzerine giderken kendimizle de buluştuğumuzu idrak ediyoruz. Hem yüzleşiyoruz hem aydınlanıyoruz.

Haydi gelin siz de beraber oynayalım… Önce biraz teknoloji ve sosyoloji, derken üzerine biraz anlam bilimi biraz da varlık felsefesi. Varacağımız yer ise davranışa dönüşüp meyvesini verecek birkaç çekirdek tanesi.

Programdaki temas edeceğimiz başlıklar nedir?

• Yakın Geleceğin Yakınsama Yolcuğunu Anlamak

• Bizim Model: “Homo Sapiens Mobilus XL”

• Farkındalık Tuzağına Düşmeyi Ayırt Edebilme

• Gelecekte Deneyimleyeceğimiz Üst Bilinç Halleri

• “Peki Dengesi Nerede?” Yaşam Tarifini Yapmak

Nasıl çalışacağız o zaman?

• Biraz dinleyip farklı bakış açılarını duyacağız.

• Sohbet edip, özgürce fikirleri tartışacağız

• Biraz durup duyguları canlandıracağız.

• Gruplar halinde çalışıp düşüncemizi bollaştıracağız.

• “Tek Yaşam” için eylemlerimizi not alacağız.

Peki başka ne katkıları olacak?

Programda, kendi kurduğumuz sistemin değişimini anlamaya çalışıyoruz. Böylece kendi özgün durduğumuz yeri tarif etmek üzere arayışa giriyoruz. Aşağıdaki konularda da yol almak için adım atmaya teşvik ediyoruz.

• Kalıplaşmış tüketim ve yaşam rutinini yeniden tanımlamaya odaklanabilmek.

• İhtiyaçlarımızla beklentilerimizi ayırt etmeye odaklanabilmek.

• Bilinçli yaşam yolculuğunda birkaç tane de olsa tohum ekebilmek.

Kimlerin katılması uygun olur?

Hepimiz bir “tek yaşam” peşindeyiz. Programa daha nitelikli bir yaşamının peşinden gitmek isteyen veya bir uyandırma servisi arayışında olan herkes katılabilir. İster yönetici ister öğrenci, ister anne ister eğitimci, ister sporcu ister girişimci veya ister romantik ister analitik olsun meraklı herkesi bekliyoruz. Katılımcılar çeşitlendikçe sohbet de çeşitleniyor, farklılıklar ise birlikte zenginleşiyor.

Program öncesinde; Biraz okuma, biraz izleme gönderiyoruz. Bu nedenle kaydınızı son güne bırakmamayı öneriyoruz.

Program sırasında; Kayıt almıyoruz, keyfimize göre özgürce konuşuyoruz. Sadece isteyenleri etiketliyoruz, sosyal medyayı tercihinize bırakıyoruz.

Emre Hasan Saylık Hakkında

Emre, son 10 yıldır büyük kurumların profesyonelleri ile 'Yönetim Kültürü' üzerine eğitim ve gelişim projeleri, kobi patronları ile 'Yönetim Sistemi’ üzerine işletme koçluğu projeleri çalışıyor.

Geçmişteki önce bankacılık ve 2007 sonrasındaki danışmanlık alanındaki çok çeşitli tecrübeleriyle ve iş modellerini sorgulayan kafa yapısıyla, uçtan uca çözümlerde ve projelerde değer katan bir danışman. Yerel birikimi ve tecrübeleri modern teori ve modellerle bütünleştirmeye ve örgütsel gelişim için uyarlamaya çalışıyor.

ODTÜ’de okuduğu Sosyoloji disiplini ile profesyonel tecrübelerini birleştirmeyi seviyor. Özellikle semantik ve grup dinamikleri referansı ile düşünme alışkanlığı var. 2006’dan bu yana vazgeçmeden MÜGSF’nde Reklamcılık ve Pazarlama dersini vermeye, gençlerden öğrenmeye devam ediyor.

Emre hafif, sade ve gülümseten bir yolun peşinde ‘Tek Yaşam’ / ‘One Life’ olarak ifade ettiği mottonun arayışı için kafa yoruyor. 

Programlarında, 8 yıldır ana ikametgahı olan Bodrum’da yaşama, şehir kaçkını olma hikayelerini ve macerasını da paylaşmaktan keyif alıyor. 

Worldwide Association Of Business Coaches (WABC-USA), European Mentoring & Coaching Council (EMCC-Türkiye), Association for Coaching (AC- UK), ve Yönetim Danışmanları Derneği (YDD) üyelikleri ile profesyonel gelişim alanlarını zenginleştirmeye devam ediyor.

BİLETLER:

1 - Genel - 155 TRY

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT