ERDEM AKSAKAL İLE DOYUMLU SOSYAL BAĞLAR NASIL KURARIZ

ERDEM AKSAKAL İLE DOYUMLU SOSYAL BAĞLAR NASIL KURARIZ

Tarihler: 27 Şubat 2021 Cumartesi ~ 27 Şubat 2021 Cumartesi 27 Şubat 14:00 - 27 Şubat 16:30

Yer: Zoom

Ücret: TSOL Istanbul Online Atölye - 155 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 27, 2021 ~ Şub 27, 2021

Tanıştığımız, birlikte yaşadığımız ve çalıştığımız insanlarla ilişkilerimizin iyi olması, kendini gerçekleştirmiş bir hayat yaşama şansı için vazgeçilmez. Sıklıkla gerçek benliklerimizi düzgünce nakletmeyi beceremediğimizi ve başkalarıyla doğal bir biçimde ilişki kuramadığımızı hissederiz. Sohbetler tıkanabilir, çok steril ya da rutin kalabilir. Başkalarını etkilemeyi beceremediğimiz olur. Diğerlerinin ahbaplığından keyif almakta ya da kim olduğumuzu karşımızdakine etkili bir şekilde anlatmakta zorlanırız.

Doyumlu Sosyal Bağlar Nasıl Kurarız ilişkilerin zorluklarını ele alır. Aşağıdaki sorulara etkili yanıtlar verir:

  • Arkadaşlıklarımız ne için olmalıdır?
  • Cazibe nedir ve onu nasıl ediniriz?
  • İnsan sosyal durumlarda nasıl rahat olabilir?
  • İnsanı hoşsohbet yapan şeyler nelerdir?
  • İnsanı iyi bir dinleyici yapan şeyler nelerdir?

Bariz ya da önemsiz olmaktan uzak olan bu sorular bizi, başkaları arasında kendimizi nasıl yönettiğimizin temeline indirir. Ders, bizi arkadaşlarımızla, meslektaşlarımızla ve yabancılarla doyumlu ilişkiler kurmamızı sağlayacak araçlarla donatır.

Atölye Lideri

Erdem Aksakal, İzmir Bornova Anadolu Lisesi’ndeki öğrenciliği sırasında yazma alışkanlığı kazandı. İTÜ’de Elektronik Haberleşme Mühendisliği, Boğaziçi Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisansını eğitimi aldı. Birçok yerli ve yabancı şirkette çalıştı. Şu an SAP Ortadoğu Pazarlama Direktörü olarak çalışmaktadır.

Çalışırken yazmaya devam etti. BAL’ın Elli Yılı (2005), Ekşi Öyküler (2007), 80’lerde Çocuk Olmak (2010), Olimpos Öyküleri (2010), 90’lar Kitabı (2012), Asla Yalnız Yürümeyeceksin (2012), K. (2013) kitaplarında öyküleri yayınlandı.

Beyaz Yakalıların hayatını anlattığı ve sahiciliğin peşine düştüğü “Mezeleri Güzel” kitabı 2016’da yayınlandı. Kısa sürede 8 baskı yaptı. Beyaz Yakalılar, Dijital Dönüşüm, Sahicilik, İş Dünyası ve Kültür-Sanat alanında birçok kuruluşta eğitim vermekte ve köşe yazarlığı yapmaktadır.
Aynı zamanda akademisyen de olan Aksakal, Bilgi Üniversitesinde İşletme alanında doktorasını tamamlayarak Doktor ünvanı almıştır.

Atölye Hakkında

Atölyemiz, 14.00 – 16.30 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Zoom platformu üzerinden sunduğumuz online atölyemiz için kaydınızı yaptıktan sonra, etkinlik için bağlanacağınız link ve online deneyim hakkındaki faydalı ön bilgiler, etkinlikten 2 saat önce e-posta adresinize gönderilecektir.

 

BİLETLER:

1 - TSOL Istanbul Online Atölye - 155 TRY

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT