GETCLOSER w/ Jan Blomqvist

GETCLOSER w/ Jan Blomqvist

Tarihler: 04 Şubat 2022 Cuma ~ 05 Şubat 2022 Cumartesi 04 Şubat 19:00 - 05 Şubat 00:00

Yer: Klein Phönix

Ücret: Early Bird - 185 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 4, 2022 ~ Şub 5, 2022

Derin ve dolgun bas titreşimlerini, melankolik imza vokalleriyle birleştiren Jan Blomqvist, kusursuz bir deneyim yaşatmak için 4 Şubat gecesi GETCLOSER’a davet ediyor!

Jan Blomqvist’in müziğinin felsefesi aynı anda birçok hissiyatı nüfuz ettirmek. Dinleyicileri baştan sona kendi ses keşif dünyasına taşıyan Jan, dinleyenleri melankolik melodilerle tetikleyip, hipnotik bas titreşimleriyle dansa davet ediyor. Jan Blomqvist, rock’tan punk’a uzanan ve techno’yu keşfiyle yepyeni bir boyut kazanan müzikal kariyerinde, sade vokalleri ve minimal beat’leri ile dans pistlerine konser hissini getiren artist olarak her kesimden büyük bir saygı görüyor. On yılı aşkın süredir devam eden kariyerinde 800’ün üzerinde performansa imza atan Berlinli prodüktör,  müzikseverlere kolayca sirayet eden büyülü performansı için Klein Phönix’e geliyor.

Gecenin detayları yakında, sınırlı sayıdaki avantajlı dönem biletleri satışta. #genericmusiclovesyou

Kurallar
- Etkinlik 18 yaş ve üzeri katılımcılar içindir.
- Etkinlik biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini Etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.
- Etkinliğe ait bileklikler, etkinlik boyunca çıkarılmamalıdır.
- Organizasyon ve mekan yetkilileri, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.  (İlk iş günü biletleme sitesi üzerinden iade talepleri gerçekleştirilir.)
- Etkinlik’e katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı organizatöre ait olup katılımcı etkinlik’e katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.
- Organizatörün programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
- Etkinlik süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Etkinlik alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası vb.) alınmayacaktır.
- Etkinlik alanına gelirken misafirlerimizin aşı kartını, aşı kartı yok ise PCR testi veya hastalığı geçirmiş olduğuna dair HES uygulaması üzerinden ilgili ibrazını yapması gerekmektedir. Aşı kartı/PCR testi olmayan katılımcıların etkinlik alanına girebilmeleri mümkün olmayacaktır.
- Etkinlik gişesi girişinde online biletinizi hazırlamayı ve biletinize uygun bilet kontrol noktasına girmeyi unutmayınız.

BİLETLER:

1 - Early Bird - 185 TRY

2 - Backstage - Early Bird - 505 TRY

3 - 1st Phase - 215 TRY

4 - Backstage - 1st Phase - 755 TRY

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT