Happy Live's Presents MoonLive Concepts I

Happy Live's Presents MoonLive Concepts I

Tarihler: 19 Şubat 2022 Cumartesi ~ 20 Şubat 2022 Pazar 19 Şubat 16:00 - 20 Şubat 03:00

Yer: Babylon Antalya

Ücret: Bilet Bedeli - 125 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2022 ~ Şub 20, 2022

Antalya'nın kendine has pürüzsüz gecelerinde, techno'nun ritmi ve "ay ışığı sönene kadar" eşsiz bir eğlence deneyiminde görüşmek üzere  Moonlight ritmi'ni en derinden hissetmeye hazır mısın ?

Birbirinden farklı konseptleriyle eğlence hayatınıza renk katan @happylivesevent ailesi bu sefer de #MoonLive konsepti ile elektronik müziğin kalbini @babyloon da attıracak. Hem dolunayı hem de ritmi derinden hissedeceğinize eminiz!
‘’Until the moonlight goes out’’

How would you like to experience the full moon energy together?
The @happylivesevent family, which will color your entertainment life with its different concepts, will this time increase the heart of electronic music at @Babylon with the concept of #MoonLive.
We are sure that you will feel both the full moon and the rhythm deeply!

@happylivesevent

ETKİNLİK DETAYLARI 

Antalya Babylon'da @happylivesevent farkı ile Happy Live's Presents MoonLive Concepts I 'i sizlerle birlikte dolunayın altında gerçekleştiriyoruz. Türkiyenin bilinen, sevilen, elektronik müziği en iyi yansıtan sanatçılarımızla birlikte muhteşem bir görsel şova hazırsanız bilet almayı unutmayın.

YER:@Babylon Antalya (Kapasite 600 kişi ile sınırlıdır.)

Start Time: 19.02.2022 - Cumartesi 16:00

End Time: ∞

Whatsapp destek hattı: 05418839607

BİLGİLENDİRME VE KURALLARI MUTLAKA OKUYUNUZ.

- happylivesevent -

Line Up:

Emre Şenol 

Emre Şenol 2011 yılında müzik hayatına ilk adımını atmıştır. Setlerinde ağırlıklı olarak Progressive, House ve Melodic Techno sound’larına yer vermekte olup, İstanbul ve bir çok şehrin önde gelen mekanlarında ve festivallerinde dünyaca ünlü Dj'ler ile sahne almaktadır. Emre Şenol, müzik kariyerine Radio 2019 bünyesinde devam etmektedir.

Ege Sağlam

Türkiye’nin bir çok şehrinde sergilediği performanslarla elektronik müzik piyasasında kendine ciddi bir yer edinen @egesaglam , Minimal ve Progressive soundlarını harmanlayarak dinleyicileri müzikal bir seyehate çıkartıyor. Geçtiğimiz yıllarda @lapyramidemusic adında kendi kurduğu plak şirketinin çalışmalarını prodüksiyon ile beraber aktif bir şekilde sürdürüyor.
Dünyaya kendini kanıtlamış Eelke Kleijn , Adriatique , Township Rebellion ve Mind Against gibi bir çok isimle aynı sahneyi paylaşmış olan Ege Sağlam yakında yayınlayacağı “Actium” isimli parçası ile beraber Antalya'yı sallamaya geliyor.

Barış Berber

Eren Koyuncu

Nisa Pehlivan (NİSS) 

-  happylivesevent  -

BİLGİLENDİRME 

- Katılımcıların, İçişleri Bakanlığı'nın yayınlamış olduğu 6 Eylül 2021 tarihinden itibaren geçerli olacak genelgeye bağlı olarak; aşı kartı, son 6 ayda covid-19 hastalığı geçirmiş olduğu veya temaslı olmadığını kanıtlayan HES kodu ibraz etmek zorundadır. 

- Etkinlik girişinde HES kodu vey aşı belgesi ibraz etmeyenler etkinliye giriş yapamayacaktır, bilet iadesi yapılmayacaktır.

- Etkinliğe giriş esnasında biletin, kimliğin ve HES kodunun görevlilere ibraz etmek üzere hazır edilmesi gerekmektedir.

-Etkinlik pandemi sebebiyle özel kurallara tabidir. Bilet satın alan herkes bu kurallara uymayı kabul etmiş sayılır.

-Organizasyon girişinde maske ve HES kodu kontrolü yapılacaktır.

- Etkinlik alanındaki bank, stant ve sürekli temas halinde bulunulan mekanların yüzeyleri düzenli olarak dezenfekte edilmektedir.

-Organizatör etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. Ücret iadeleri etkinlik sonrasındaki üç iş gününde gerçekleştirilir.

- Hiçbir kesici delici eşya, illegal madde, ilaç, parfüm ve yiyecek içecek, etkinlik alanına alınmayacaktır. Güvenlik sebebiyle etkinliğe büyük çanta ve sırt çantaları kabul edilmeyecektir.

-Etkinlikte yapılan genel görüntü kayıt ve canlı yayın çalışmaları dahilinde kendi görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve Happy Live's event'ın bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder.

KURALLAR 

-Etkinlik girişinde HES kodu sorgulanacaktır.

- Güvenlik personelleri, etkinlik alanlarına giriş yapacak olan herkesi güvenlik aramasını kabul etmiş bulunur.

- Organizasyon şirketi, uygun görmediği kişileri etkinlik alanına almama hakkına sahip olup,bilet iadesini gerçekleştirecektir. 

- 18 yaş sınırı vardır. 

-Organizasyon şirketi bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar

-Organizasyon şirketi elde olmayacak nedenlerden dolayı etkinlikte değişim yapma hakkını saklı tutar.

- Etkinlik alanına kesici, delici, yanıcı, patlayıcı olarak kullanabilecek her türlü alet ile girişler yasaktır. 

-Etkinliğe katılan her birey kurallarda yer alan maddeleri okumuş ve kabul etmiş sayılacaktır.

BİLETLER:

1 - Bilet Bedeli - 125 TRY

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT