HEP FESTIVAL

HEP FESTIVAL

Tarihler: 06 Kasım 2021 Cumartesi ~ 07 Kasım 2021 Pazar 06 Kasım 21:00 - 07 Kasım 06:00

Yer: Volkswagen Arena

Ücret: Early Bird - 140 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 01 00

Web: http://www.vwarena.com

E Posta: info@vwarena.com

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Kas 6, 2021 ~ Kas 7, 2021

Turkish:

WE ARE BACK!

HEP FESTIVAL
Hyper Electric Pulse
06.11.2021
VOLKSWAGEN ARENA 

Hyper Electric Pulse Festivali küçük bir kıvılcımla başlayan güçlü enerji patlaması! Aynı kıvılcım bizi bir sene önce size mutlu anılar yaşatacak festival organize etmeye motive etti. Uzun bir süredir gece gündüz sizi, 6 Kasım 2021'de Volkswagen Arena'da gerçekleşecek HEP Festival buluşturmak için çalışıyoruz. Sizinle dans etmeyi çok özledik, peki ya siz de bizi özlediniz mi? Bize e-mail / DM yoluyla aklınıza takılanları sorabilir, VIP ya da normal biletler hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Festival hakkında daha fazla bilgi için bizi takip etmeye devam edin. Sevgiyle kalın!




Tekno müzik sahnesinin öne çıkan DJ’lerinin performans sergileyeceği ve 2 sahnede gerçekleşecek Hyper Electric Pulse Festival (HEP), sizleri 06 kasım'ta Volkswagen Arena’da elektronik müziğin ritmiyle dans etmeye davet ediyor.

Happy Memories Happening sunumuyla düzenlenen festivalin ikinci duyurusunda, dünyaca ünlü bir çok DJ’i sizlere büyük bir mutlulukla çok yakında açıklamaya devam edeceğiz. Erken dönem avantajlı biletler tükenmeden yerinizi alın!

Müzik 2 farklı sahnede
Sınırlı sayıda olan Backstage biletlerine yoğun talep olduğundan bu alanı dengelemek için biletlere erişimi “talep” şeklinde gerçekleştireceğiz. Lütfen iletişim bilgilerinizi ve sizleri tanıtan birkaç cümleyi aşağıda bulunan e-posta adresine gönderin. Festivalin kalbinde birlikte doyasıya eğlenelim.
Main Stage ve Talent Stage ile Volkswagen Arena’nın 2 farklı noktasına yayılacak HEP Festival’de yerli ve yabancı DJ’lerle dans etmeye şimdiden hazır olun.

Fotoğraflarınız Alex Verhalle’e emanet
HEP Festivali sizi yetenekli fotoğraf sanatçısı Alex Verhalle ile tanışmaya davet ediyor. Alex Verhalle dünyanın dört bir köşesindeki en önemli rave anlarını yakalayan dünyaca ünlü fotoğrafçılardan biri. Alex fotograf yeteneğini, dünyanın her yerinde gerçekleşen kaliteli eventleri ölümsüzleştirmek için RAW Agency'e emanet etti. En ikonik anlardan birine ortak olmak için doyasıya dans etmen yeterli; Alex o anı yakalayacaktır...

İletişim:
happymemorieshappening@gmail.com


English:
.
The “HEP Hyper Electric Pulse Festival” is the burst of energy that started with a spark, Just like the spark that motivated us to create a festival that will deliver you many happy memories. We have been working around the clock to bring you, HEP Festival which will take on the 6th of November 2021 at VW Arena. We can't wait to dance together again, did you miss us? Please feel free to e-mail / DM us about to request VIP and normal pre-tickets, more to be announced soon.
To request VIP Experiential tickets and access, please send your contact information and a short introduction about yourself to the email address below and we’ll be in touch as soon as possible!
Contact Email address: happymemorieshappening@gmail.com.
.
First Line-Up Release
.
MORE TO BE ANNOUNCED


BİLETLER:

1 - Early Bird - 140 TRY

2 - Early Bird - VIP - 505 TRY

3 - 1. Avantajlı Dönem - 165 TRY

4 - 1. Dönem Backstage - 655 TRY

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Best company they do techno music events in Turkey
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT