İnsan Kaynakları Zirvesi

İnsan Kaynakları Zirvesi

Tarihler: 15 Kasım 2021 Pazartesi ~ 19 Kasım 2021 Cuma 15 Kasım 10:30 - 19 Kasım 18:30

Yer: VFairs / Online

Ücret: Avantajlı Bilet - 2355 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 15, 2021 ~ Kas 19, 2021

26. İnsan Kaynakları Zirvesi 6 kıta 31 ülkeden 3500 katılımcı, 200'den fazla konuşmacı ve zengin içeriği ile sizleri gerçek bir global zirve deneyimi yaşamaya davet ediyoruz.

Belki sadece bir değişime değil, bir kırılmaya da tanık olduk. Şok, yadsıma, üzüntü, öfke ve ümit; her birini dolu dolu yaşadık.İyi haber.. Yaşadıklarımıza koşut yeni fırsatlar var önümüzde. İşte bu inançla yeniye yer aç diyerek zirvede buluşacağız bu yıl. Olanın ötesine geçip yeniyi birlikte keşfetsek fena mı olur?

MCT Zirveleri bir klasiktir, hem günü yakalar hem de gelecekten haber verir. Üstü kapalı bir sosyal misyonu vardır. Ama bu yılki galiba unutulmayacak; çünkü içeriğiyle, ömrümüzde bir defa yaşayacağımız böyle bir dönüşüme farklı bir ışık tutacak.

Bu zirvenin ilgiyi hak eden bir yönü daha var: Akışı.Artık bildik sahne, sunucular, konuşmasını yapan birileri yok. Bir tür sohbet odaları var. Tüm konular, gelecekte bizi çok ilgilendirecek etiketlere ayrılmış durumda. Her etiketin altında, onlarca ilginç oturum konusu, konusuna çalışmış yönlendiriciler ve doğru seçilmiş konukları var. 

Ve de siz. Yanlarında oturuyormuş gibi.

İhtiyacınız olanlarla dolu bir fuar alanında standların arasında geziyor gibi olacaksınız. Bunu bize dijitalin nimetleri sağlayacak.Tek sıkıntınız, hangisini dinlemek istediğinizi seçememek olabilir.Dert bu olsun.

 

Zirvede buluşmak üzere… 

 

BİLETLER:

1 - Avantajlı Bilet - 2355 TRY
KDV dahil fiyattır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT