İşi Olmayan Girebilir :) Yurtiçi ve Yurtdışında İş Bulmanın Püf Noktaları

İşi Olmayan Girebilir :) Yurtiçi ve Yurtdışında İş Bulmanın Püf Noktaları

Tarihler: 26 Şubat 2022 Cumartesi ~ 26 Şubat 2022 Cumartesi 26 Şubat 14:00 - 26 Şubat 16:00

Yer: Platform adı ayrıca belirtilecektir.

Ücret: yeni bir kariyer - 115 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 26, 2022 ~ Şub 26, 2022

Klasik kariyer siteleri haricinde iş ilanlarını nerede arayacağını bilmiyor musunuz? Yeni iş ilanları bulmak için yeterli zamanınız mı yok? Belki de işlere başvura başvura başınız ağrıdı ve artık iş aramaya vakit ayırmak istemiyorsunuz veya az bilinen sitelerde işte bu dedirtecek ilanlar olduğunu düşünmüyor da olabilirsiniz. Ancak, tam da aradığınız işi bu nedenlerle kaçırıyor olabilirsiniz. Çünkü iş bulmak için size yol göstereceğim farklı yöntemlerde ve farklı sitelerdeki ilanlarda da tahmininizde çok daha fazlası ve işe yarar işler var :)

Kişiye özel online ders ile arama motorlarında, farklı gruplarda, uygulamalarda, pek bilinmeyen kariyer sitelerinde, sosyal medya kanallarında, forumlarda, genel ilan sitelerinde, gazetelerin internet sayfalarında ve diğer web sitelerinde yurtiçi veya yurtdışı ilanları part time, tam zamanlı, günlük, home office veya hibrit olarak nasıl bulacağınızı anlatıyorum. 

Ayrıca, size uygun pozisyondaki ilanları bulmanın yanısıra sizin için önemli kriterlere göre de açık pozisyonları araştırmanın yollarını belirtiyorum. Örneğin Cumartesi Pazar tatil, yüksek maaş, rahat iş, aile şirketi, hibrit, yakınınızdaki iş vb… 

Artı olarak, yurtdışı ve tüm Türkiye'de sadece yeni işler bulmak değil iş görüşmesine çağrılmak için öncesinde ve görüşmeye çağrıldıktan sonra yapılması gerekenleri anlatıyorum. Farklı yöntemlerle tahmin ettiğinizden çok daha fazla iş ilanına ulaşmanızı sağlayarak püf noktaları da size aktarıyorum. Örneğin tek bir sosyal medya sitesinde en az 5 - 6 farklı koldan iş arayabileceğinizi biliyor musunuz?

BİLETLER:

1 - yeni bir kariyer - 115 TRY
yeni bir kariyer -yeni bir iş

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT