İstanbul Doğa ve Spor Kampı

İstanbul Doğa ve Spor Kampı

Tarihler: 11 Haziran 2021 Cuma ~ 13 Haziran 2021 Pazar 11 Haziran 10:00 - 13 Haziran 12:00

Yer: Kemerburgaz Kent Ormanı

Ücret: Kamp Giriş - 63 TRY

Nereden Alınır: www.biletino.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2021 ~ Haz 13, 2021

Gün boyunca eğlenceli etkinlikler ve öğretici atölyeler olacağı etkinliğimiz Istanbul'un en güzel ormanlarından Kemerburgaz Kent Ormanı YBY etkinlik alanında yapılacaktır.

Interrail Türkiye ve Camprail bünyesinde yapılacak etkinliğimizin tarihi 11 -13 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Çadır konaklama olarak yapılacak etkinliğimizde çadırları herkes kendisi getirecektir.

Online Bilet: 60TL Kapı: 70TL
Çadır Kiralama + Kamp Girişi 160 TL

Kamp alanımızda Trekking ve Koşu parkurları, Bisiklet atölyesi, Cross Training, At Binme vb. 10'larca aktivite bulunmaktadır. Atölyelerimiz @camprail instagram hesabımızdan detaylı olarak kamp gününe kadar paylaşılmaktadır. Ayrıca kamp alanımızın hemen yanında yürüyüş yapabileceğiniz göl de bulunmaktadır.

Genel sağlık ve hijyen kurallarına alanda dikkat etmenizi hatırlatmak istiyoruz. Kamp alanı giriş içinde ateş ölçününe ek olarak hes kodu zorunlu olacaktır. Çadırlarınızın arası 2 m mesafe olmalıdır.

Pazar günü etkinliğimizin son bulduğu günde kampımıza katılanlar adına rezervasyon işlemi gerçekleştirecektir. Kamp dönüşünde katılımcılarımıza konaklama rezervasyon belgeleri teslim edilecek, sokağa çıkma yasağında adınıza düzenlenmiş belgelerinizle birlikte dönüş yoluna geçebilirsiniz.

Dahil Olanlar

Kamp Alanı Kullanımı
Ortak Etkinlik Alanı Kullanımı
Oyunlar Ve Tüm Atölyeler
Ücretsiz - Ücretli Otopark
Kamp- Eğlence Aktiviteleri

Dahil Olmayanlar

Kendi Özel Harcamalarınız
Yeme İçme
Ulaşım ( Kamp için özel hazırlanmış otobüslerle de alana giriş yapabilirsiniz. Bilet satış linkimizden otobüs biletini satın alabilirsiniz )

İlk defa kampa gelecek katılımcılar, linke tıklayarak kamp ihtiyaçları hakkında bilgi alabilirler .

http://interrailturkiye.com.tr/ilk-defa-kamp-yapacaklara-tavsiyeler/

Çadır Kiralama + Kamp Girişi

Çadırlar kamp alana geldiğinizde elden teslim edilecektir. Çadır konaklama 2 gece 3 gün geçerlidir. 1 Çadır 1 Mat verilmektedir. Kurulum ve toplama size aittir. Çadır kiralama sadece online yapılmaktadır, kamp başlamadan çadır kiralaması yapmanız gerekmektedir. Kamp girişi dahildir.

Kampımız hakkında merak ettiğiniz bütün detayları instagram @camprail hesabımızdan bize ulaşabilirsiniz.

" Bazı Bilgilendirmeler "

• Çevremizi temiz tutmalıyız. Lütfen bu yazıyı geçici ve klişe bir uyarı olarak okumayınız, lütfen bulunduğunuz alandaki ağaca, doğaya, hayvana zarar verici davranışta bulunmayınız. Doğaya zarar verilmesi durumunda etkinlik alanında kalmanıza izin verilmeyecektir.

• Biletlerinizi online alabilirsiniz. ( online link profilde ve storyde )
• Yeme içme getirmek serbesttir.
• Evcil Hayvan getirebilirsiniz.
• Alanda ortak kullanım elektrik olacaktır.
* Alanda İBB Tuvalet bulunmaktadır. Kadın, Erkek ve Engelsiz
• Kamp alanına gelirken tüm ihtiyaçlarınızı almanız gerekmektedir. Çadır, mat, tulum, yeme içme vb.
• Alanda saat 10:00 ‘den sonra lütfen müziğinizi kapatınız. Pandemiden dolayı yasal zorunluluktur.
• Her gün saat 12:00 Zorunlu Çöp Toplama saatimizdir. Doğayı temizlemek keyfini birlikte yaşamalıyız.
• Çöp poşetlerinizi ve çöplerinizi çadırınızdan uzak tutmayınız.
• Kamp alanıyla ilgili merak ettiklerinizi yorum olarak ya da DM üzerinden sorabilirsiniz. Öne Çıkanlar başlığında ise Ulaşım vb detayları an be an yazacağız.
• Alanda restaurant ve alışveriş yapacağınız birçok yiyecek standı bulunmaktadır. Kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemegi, atıştırmalıklar satın alabilirsiniz.
* Alanda tüm hatlar çekmektedir. ( vodafone, turkcell, avea )

Not Önemli

* Alanda bulunan çimlere ve doğaya zarar vermemek adına bu etkinliğimizde yere ateş yakılmamaktadır. Kamp ocakları veya zeminde yüksek ekipmanlarınız ile yemek yapabilirsiniz. Kamp etkinliklerimizin bir çoğunda eğer alanımız müsaitse yere ateş yakılmasına müsade edilmektedir. İzmir kampımız, Yalova Kampımız ve Maden Deresi kampımızda olduğu gibi kamp alanımız çimenlik ise, ateşlerinizi zemine zarar vermeyecek şekilde yakmalısınız.

Otopark Bilgilendirme

Alanda otopark işletmesi İBB tarafından yapılmaktadır. Sabit 15 TL etkinlik alanına giriş- çıkış araç otopark ücretidir. 2 saat kalıp gitmeniz ile 2 gün kalmanız arasında ücret farkı bulunmamaktadır.

Konaklama İzin Belgesi

Bilet alırken kayıtlı mailinize göndereceğimiz izin belgesi ile, bilet satış noktasından ( bukupon vb.) bilet aldıktan sonra ekranda çıkan ödeme onayıyla birlikte Pazar sabah dönüş yolculuğunuzu yapabilirsiniz. Cuma ya da Cumartesi dönüş yapacak arkadaşlarımız için izin belgesi gerekmemektedir.

BİLETLER:

1 - Kamp Giriş - 63 TRY
1 kişilik kamp giriş biletidir

2 - Kamp Girişi + Çadır Kiralama - 163 TRY
1 Adet Çadır + 1 Adet Mat verilmektedir. Kamp Girişi Dahildir. Kamp boyunca geçerlidir. 2 gece 3 gün Çadırlar yazlık çadırdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT